Hello our valued visitor, We present you the best web solutions and high quality graphic designs with a lot of features.‎ just login to your account and enjoy .‎.‎.‎

<none>

به پایگاه اطلاع‌رسانی «مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور» خوش‌آمدید!
جهت عضویت اینجا کلیک نمایید.

تکامل آینده‌نگاری راهبردی (مسیریابی سیاست‌گذاری عمومی)

شما اینجا هستید

پدیدآورنده(ها):
Toumo Kuasa
مترجم(ها) :
محسن کشاورزترک
ناشر:
مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور
سال انتشار:
شابک:
۹۷۸-۹۶۴-۸۰۴۱-۹۰-۳
تعداد صفحات:
۲۱۹صفحه
قیمت:
۳۰۰۰۰تومان

کتاب حاضر پرتو تازهای بر رشته رو به رشد آینده‌نگاری راهبردی می‌افکند. دکتر تئومو کواسا از طریق ملاحظات نظری و نمونه‌های عملی، بر سودمندی آینده‌نگاری راهبردی، به کار بستن آن در فضای کسب‌وکار و همچنین فضای دانشگاه تأکید می‌کند. هدف این کتاب معرفی گستره و مرزهای آینده‌نگاری راهبردی معاصر و بحث در مورد تکامل طولانی و پایه‌های نظری و عملی آن است. روش تجزیه‌وتحلیل مورد استفاده، تلاش می‌کند از مرحله سطحی که به فهرست تعاریف، بخش‌ها و روش‌های استفاده‌ شده بسنده می‌کند، فراتر رود و لایه‌های عمیق‌تری را مورد بحث و گفتگو قرار دهد، در این میان پنجره‌های وسیع‌تری را پیش روی خواننده باز می‌کند.

این کتاب "دانش"، "ساختار"، "فرایند" و "بحث" تألیف شده است. بخش اول کتاب "دانش" بر نظریه آینده‌نگاری راهبردی متمرکز است و مفاهیم، روش‌شناختی‌ها، راهبردهای پژوهشی و فلسفه علم آن را شامل می‌شود. مفاهیم دامنه‌های آینده، تفکر و هوشمندی راهبردیو منطق تکاملی، پیچیدگی و تفکر سیستمی را با منطق و انجام استدلال علمی و غیررسمی تعریف می‌کند. بخش دوم، "ساختار"، سیستم آینده‌نگاری راهبردی عمومی در ۲۳ کشور، منطقه، فدراسیون و یا دیگر ناحیه‌های موضوعی فراملی در جهان را ارائه می‌کند. بخش سوم، "فرایند"، پیشنهاد‌های "تولیدکنندگان دانش آینده‌نگاری راهبردی" و "کاربران دانش آینده‌نگاری راهبردی" منتخب مانند سیاستگذاران و مقامات بالای دولتی را ارائه می‌کند. این کارشناسان بر اساس تجربه و دانش خاص خود از طرف‌های مختلف آینده‌نگاری راهبردی انتخاب شده‌اند. این بخش از کتاب شیوه و پیشنهادهای عملی برای آینده‌نگاری راهبردی عمومی را توصیف می‌کند. بخش نهایی، "بحث"، نتیجه‌گیری این کتاب است که که موضوعات بحث شده را خلاصه کرده و نتیجه‌گیری می‌کند و با مشاهدات جدید ترکیب می‌کند.

تصویر جلد:

مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور کانون تفکر در زمینه سیاست‌پژوهی و سیاست‌سازی علم، پژوهش و فناوری در سطح ملی.

خبرنامه الکترونیک