Hello our valued visitor, We present you the best web solutions and high quality graphic designs with a lot of features.‎ just login to your account and enjoy .‎.‎.‎

<none>

به پایگاه اطلاع‌رسانی «مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور» خوش‌آمدید!
جهت عضویت اینجا کلیک نمایید.

کرسی ترویج علم کلید خردورزی و عقلانیت

شما اینجا هستید

"کرسی یونسکو در ترویج علم" در پاییز ۱۳۹۸ با امضای تفاهم‌نامه همکاری میان مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و سازمان علمی، فرهنگی و آموزشی ملل متحد (یونسکو) در گروه ترویج علم این مرکز راه‌اندازی شده است.
ترويج علم، عبارت از هر فعاليتي است كه براي همگاني كردن علم، گسترش تفكر و طرز فكر علمي يا علاقمند كردن مردم يا گروه‌هايي از آنان به علم و فعاليت‌هاي علمي صورت مي‌گيرد. به عبارتی منظور از ترويج علم، سازگار كردن و تعديل انديشه‌ها و يافته‌هاي پيچيده علمي است تا مخاطبان غيرمتخصص يا عامه بتوانند آن را دريابند. همچنین ترویج علم دربردارنده هر سیاستی است که در آن نقش مردم در تصمیم­گیری­های علمی و فناورانه پررنگ­تر شود. کرسی ترویج علم می‌تواند با تلاش برای عمومی سازی علم و بالا بردن آگاهی و دانش عمومی، زمینه‌های حمایت عمومی از علم، نظارت بر نهادها و مؤسسات علمی و تأثیرگذاری جامعه بر سیاست‌گذاری علم را فراهم آورد. بر اساس بند یک تفاهم‌نامه، مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور به عنوان موسسه میزبان کرسی ترویج علم تعیین شده و خانم دکتر اکرم قدیمی، هیئت علمی مرکز به مدت ۴ سال عهده‌دار ریاست کرسی خواهند بود.

درج دیدگاه

Filtered HTML

• نشانی صفحه‌ها وب و پست الکترونیک بصورت خودکار به پیوند تبدیل می‌شوند.
  • تگ‌های HTML مجاز: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.

• تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • نشانی صفحه‌ها وب و پست الکترونیک بصورت خودکار به پیوند تبدیل می‌شوند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.

مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور کانون تفکر در زمینه سیاست‌پژوهی و سیاست‌سازی علم، پژوهش و فناوری در سطح ملی.

خبرنامه الکترونیک