Hello our valued visitor, We present you the best web solutions and high quality graphic designs with a lot of features.‎ just login to your account and enjoy .‎.‎.‎

<none>

به پایگاه اطلاع‌رسانی «مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور» خوش‌آمدید!
جهت عضویت اینجا کلیک نمایید.

مدیریت نوآوری و توسعه محصول جدید

شما اینجا هستید

پدیدآورنده(ها):
پل ترات
مترجم(ها) :
محسن امامی، ابراهیم سوزنچی کاشانی
سال انتشار:
شابک:
۹۷۸-۹۶۴-۸۰۴۱-۷۳-۶
تعداد صفحات:
۳۵۴صفحه
قیمت:
۳۴۰۰۰تومان

هدف نوآوری خلق کسب‌وکار است. متدها و ابزارهای مناسبی در صنعت ایجادشده که به سازمان‌دهی و مدیریت فرآیندهای نوآوری کمک می‌کند و هدف آن کنترل بهتر ارزش‌افزوده، هزینه‌ها و ریسک است. کارمندان، تأمین‌کنندگان و مشتریان همه در این فرآیند نقش مهمی بازی می‌کنند. در دانشگاه تلاش می‌شود تا مشاهدات و مطالعات موردی تبدیل به دانش علمی گردد که درنتیجه بتواند در فهم موفقیت و شکست‌های نوآوری مثمر ثمر باشد و شانس موفقیت را افزایش دهد.

نوآوری نیازمند یک تغییر است، یعنی تغییر در نحوه‌ای که ما فکر می‌کنیم و تغییر در نحوه‌ای که عمل می‌کنیم. این تغییرات می‌تواند بزرگ یا کوچک باشد. در مدیریت چرخه عمر، آرزوی اصلی این است که محصولات و خدمات موجود را به‌صورت مداوم بهبود دهیم. از این طریق است که چرخه عمر می‌تواند برای سال‌های متمادی دیگری ادامه یابد. در مدیریت نوآوری، آرزوی اصلی این است که بتوانیم از عهده مفاهیم جدید برآییم. این بدان معناست که دوست داریم از راه‌حل‌های موجود اجتناب کنیم. درنتیجه، نوآوری باعث کم شدن چرخه عمر محصولات و خدمات موجود می‌گردد. شومپیتر به این ویژگی "تخریب خلاقانه" نام می‌نهد: مدیریت چرخه عمر و مدیریت نوآوری در رقابت با یکدیگر قرار دارند. این می‌تواند معضلاتی را در توسعه کسب‌وکار ایجاد کند. این مسئله در این ویرایش جدید بازشده است.

علاقه مندان برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص نحوه دریافت این کتاب می‌توانند با مرکز نشر چاپار شماره تلفن ۸۸۸۹۹۶۸۰ تماس حاصل نمایند.

تصویر جلد:

درج دیدگاه

Filtered HTML

• نشانی صفحه‌ها وب و پست الکترونیک بصورت خودکار به پیوند تبدیل می‌شوند.
  • تگ‌های HTML مجاز: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.

• تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • نشانی صفحه‌ها وب و پست الکترونیک بصورت خودکار به پیوند تبدیل می‌شوند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.

مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور کانون تفکر در زمینه سیاست‌پژوهی و سیاست‌سازی علم، پژوهش و فناوری در سطح ملی.

خبرنامه الکترونیک