به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، کرسی یونسکو در ترویج علم در مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور کارگاه تعاملی (فارسی-انگلیسی) "خلاقیت در زندگی" را سه شنبه ها ساعت ۱۵:۳۰ الی ۱۷ در مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور برگزار می کند. این کارگاه با ارائه خانم فاطمه عظیم زاده از سه شنبه ۲۹ بهمن ماه به  مدت ۵ هفته شروع میشود.

کارگاه "خلاقیت در زندگی "، کارگاهی ابتکاری و دو زبانه (انگلیسی و فارسی) است که با استفاده از دانش، تخصص و تجربه­ های زیسته شرکت­ کنندگان، در پی ایجاد محیطی تعاملی برای بحث و کنکاش پیرامون برخی موضوعات مربوط به علم و خلاقیت است که کمتر مورد توجه قرار گرفته اند. از جمله اهداف این کارگاه بروز نوآوری­ها و خلاقیت های فردی و جمعی و ادامه حرکت در مسیرهای جدید خلاقیت و یادگیری پایدار و مولد در محیط خانواده، کار و اجتماع است.

شرایط پذیرش و ارائه گواهینامه:

- -همراه داشتن یک دفترچه یادداشت جیبی

-همراه داشتن کاغذ و چند عدد خودکار و مداد رنگی

-مشارکت فعال

- حضور منظم در جلسات

-عدم استفاده از وسایل الکترونیکی و دیجیتال در طول جلسات کارگاه!

علاقه مندان میتوانند جهت ثبت نام با شماره:۸۸۰۳۶۱۴۴ داخلی ۲۰۹ تماس حاصل نمایند.

هزینه کارگاه: ۲۰۰هزارتومان –  دانشجویان:۱۵۰ هزار تومان

شماره کارت جهت ثبت نام: ۶۲۲۱۰۶۱۲۱۶۷۶۷۲۰۴ بانک پارسیان، مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور