به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، شبکه ملی سیاست پژوهی مرکز در نظر دارد به منظور تکمیل کادر پژوهشی از میان دانشجویان و فارغ التحصیلان مقطع دکتری رشته‌های سیاست گذاری علم و فناوری، مدیریت فناوری، سیاست گذاری عمومی و سایر رشته‌های مجموعه مدیریت نشستی را با محورهای زیر برگزار نماید:

۱- بررسی چالش‌ها و نیازمندی‌های اساسی شبکه سازی در حوزه‌های سیاست گذاری علم و فناوری؛

۲- بررسی ضرورت راه اندازی شبکه سیاست پژوهی STI؛

۳- بررسی اهداف و مأموریت‌های شبکه سیاست پژوهی STI؛

۴- وظایف و ساختار کلان شبکه سیاست پژوهی STI؛

۵- معرفی نیازمندی‌های کادر پژوهشی شبکه؛

۶- دریافت سوابق تحصیلی، پژوهشی و اجرایی دانشجویان و فارغ التحصیلان دکتری رشته‌های مرتبط حاضر در جلسه.

زمان برگزاری این نشست روز شنبه مورخ ۲۴ تیر ماه ۱۳۹۶ و محل برگزاری آن سالن جلسات طبقه همکف مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور خواهد بود.

علاقمندان می‌توانند جهت ثبت نام برای حضور در این نشست با شماره تلفن ۸۸۰۳۶۱۴۴ (داخلی ۳۴۲) سرکار خانم درسته (ساعت تماس از ۱۰ الی ۱۶) تماس حاصل نمایند.