به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، مشاور وزیر و رییس مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور به همراهی جمعی از مدیران و معاونین این مرکز روز یکشنبه ۱۴ مهر از پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی بازدید کردند.

دکتر علی شریف نژاد، سرپرست پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی  در این جلسه به ارائه گزارشی از فعالیت های پژوهشگاه پرداخت و گفت: خوشبختانه امروز پژوهشگاه فعالیت های خود را به طور متمرکز در یک ساختمان انجام میدهد و مرکز پایش سلامت و آزمایشگاه نیز در همین ساختمان مشغول فعالیت می باشد. وی در ادامه طرح های پژوهشی انجام شده توسط پژوهشگاه را معرفی کرد و به همکاری بین المللی با WHO  و دانشگاه سوییس اشاره کرد و گفت: همکاری های بین‌المللی ما با این مراکز به صورت تعاملی بوده و کار پژوهشی به صورت مشترک در آزمایشگاه های ما انجام شد.

سرپرست پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی همچنین به برگزاری دوره پسا دکتری در این پژوهشگاه اشاره کرد. وی در ادامه افزود: در سال گذشته ۱۶ کتاب در این پژوهشگاه به چاپ رسیده و اعضاء هیات علمی فعالیت خوبی در این زمینه دارند.

دکتر شریف نژاد به اهمیت تعامل با جامعه اشاره کرد و گفت: ما در پژوهشگاه از وظایف خود می دانیم تا به صورت مستقیم با افراد جامعه ارتباط برقرار کنیم. وی به راه اندازی مرکز پایش در این پژوهشگاه اشاره کرد و گفت: تا به حال اطلاعات علمی در کتابخانه موجود بود و ما امروز در حال جاری سازی آن در جامعه هستیم.

سرپرست پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی به بالارفتن کیفیت کارگاه های آموزشی در پؤوهشگاه اشاره کرد و گفت: ما در برگزاری کارگاه های آموزشی رشد قابل قبولی داشته ایم.

وی با اشاره به راه اندازی مرکز نوآوری پژوهشگاه اشاره کرد و اظهار امیدواری کرد که در آینده این مرکز فعالیت خود را گسترش دهد.

دکتر شریف نژاد در ادامه گفت: رویداد سکو سال گذشته به منظور تبادل تجربیات بین افراد موفق در حوزه کارآفرینی ورزش و دانشجویانی که میخواهند وارد این حوزه شوند برگزار شد که با استقبال خوبی مواجه شد.

دکتر وحید احمدی، مشاور وزیر و رییس مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور ضمن اشاره به اینکه کارهای بسیار ارزشمندی در این پژوهشگاه انجام شده است گفت: با توجه به اینکه پژوهشگاه مشابهی در حوزه ورزش نداریم و این حوزه نیز پرطرفدار می باشد بهتر است این پژوهشگاه ارتباط بیشتری با دولت و مجلس برقرار کند تا ضریب نفوذ پژوهشگاه افزایش پیدا کند. وی همچنین به اهمیت ورود فعالیت های این پژوهشگاه به آموزش و پرورش و دانشگاه آزاد اشاره کرد.

دکتر احمدی سیاستگذاری کلان ورزشی را از دیگر وظایف مهم این پژوهشگاه دانست و از دکتر شریف نژاد دعوت کرد تا برنامه ای با دو موضوع پایش سلامت پژوهشگاه ها و نظارت و ارزیابی باشگاه ها تهیه کند تا در جلسه مدیران پژوهشگاه های ملی کشور ارائه شود و بدین ترتیب با توجه به ظرفیت خوب این پژوهشگاه بهره وری بیشتری در این حوزه صورت بگیرد.