Hello our valued visitor, We present you the best web solutions and high quality graphic designs with a lot of features.‎ just login to your account and enjoy .‎.‎.‎

<none>

به پایگاه اطلاع‌رسانی «مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور» خوش‌آمدید!
جهت عضویت اینجا کلیک نمایید.

از آینده چه خبر؟ دیدگاه‌های نوین به برنامه‌ریزی، پیش‌بینی و پیچیدگی

شما اینجا هستید

پدیدآورنده(ها):
فرد فیلیپس
مترجم(ها) :
سپهر قاضی‌نوری، معصومه کاظمی
ناشر:
مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور
سال انتشار:
شابک:
۹۷۸-۶۲۲-۹۸۵۰۰-۵-۳
تعداد صفحات:
۱۹۰صفحه
قیمت:
۵۵۰۰۰تومان

این کتاب (که اصل آن به زبان انگلیسی و جزء کتاب­های «مطالعات علم، فناوری و نوآوری» انتشارات معتبر اشپرینگر منتشر شده است)، بر خلاف کتاب‌های زیادی که در سال­های اخیر به فارسی نگارش یا ترجمه شده­اند، یک راهنمای فنون و روش­های آینده­پژوهی نیست. بلکه تلاش می­کند ابتدا چشم­اندازهای اساسی مورد نیاز از آینده و روندهای آن در کل دنیا را به خوانندگان خود ارائه دهد، تا بعد آن­ها بتوانند برای پیش­بینی میزان و نحوۀ تحقق چشم­اندازها از فنون مربوط به آن استفاده کنند.

بنابراین فصول مختلف کتاب، هریک، تأثیر و تأثر یک عامل مهم در آینده ما را بررسی می­کند و حاوی مثال­های متعددی از آن است. این مثال­ها (که با اشارات متعدد به وقایع سیاسی و فرهنگی سال‌های اخیر و سریال‌های تلویزیونی معروف و رمان‌های داستانی شناخته شده همراه هستند) هرچند ممکن است هرکدام برای کارشناسان و متخصصان حوزۀ خاصی جذاب باشند، اما بعضاً در داخل یک متن و به شکل متوالی که خوانده شوند، ممکن است حس پراکنده­گویی را به خواننده منتقل کنند، به ویژه آن که با بذله­گویی ذاتی نویسنده نیز مصادف شده باشند! پس این هنر خوانندگان کتاب خواهد بود که بتوانند فرصت­ها و حوادث آینده و تأثیر آن­ها بر روند وقایع را در حوزه­هایی که علاقه دارند، با تأکید بیشتری در داخل متن کتاب، بازخوانی کنند و مثلاً در حوزۀ هوش مضنوعی یا مدیریت برند، نکات نویسنده را با عمق بیشتری دریابند.

نویسندۀ کتاب، پروفسور فرد فیلیپس، استاد دانشگاه نیومکزیکو و برنده جوایز علمی معتبر دنیا و سردبیر سابق فصلنامۀ معتبر Technological Forecasting and Social Change ‪(TFSC)‬ است که شاگرد هال لینستون، بنیان­گذار همین مجله، و مبدع روش دلفی بوده، که فیلیپس در بخش‌های مختلف کتاب به نظرات وی اشاره دارد. سابقۀ طولانی نویسنده در تدریس، تحقیق، و مشاوره­های دولتی و خصوصی در آمریکا و نیز تجربۀ سال­ها کار دانشگاهی در آسیای شرقی، به­ویژه تایوان، باعث شده که فیلیپس هم تجربۀ سیاست­گذاری داشته باشد، هم دانشمند این حوزه باشد، و هم این که دست اندرکار واقعی نوآوری بوده باشد، که همۀ این­ها موجب شده متن کتاب، لبریز از تجارب واقعی و چندفرهنگی باشد. فیلیپس چند سال قبل به ایران هم سفر داشته و پیشنهادات جالبی هم برای ایران ارائه کرده بود، تا جایی که در سال ۲۰۱۷، یک شماره از مجله TFSC را هم به ویژه­نامه­ای دربارۀ ایران اختصاص داد.

مترجمین تمام تلاش خود را کرده­اند تا با ترکیب تخصص­های سیاست­گذاری و آینده­پژوهی، متن دقیقی به خوانندگان محترم ارائه کنند و در این راه از راهنمایی­های عالمانه و دقت کم­نظیر ویراستار علمی کتاب، آقای دکتر رضا حافظی هم بهره برده­اند، هرچند که اقرار می­کنند پختگی متن فارسی هنوز هم می­تواند بهتر باشد. امید است توجه و راهنمایی شما مایۀ تکمیل و تشویق ما باشد.

علاقه مندان جهت تهیه این کتاب میتوانند با شماره ۸۸۰۳۶۱۴۴ داخلی ۱۰۳، ۳۲۲ و ۲۰۷ تماس حاصل نمایند.

تصویر جلد:

مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور کانون تفکر در زمینه سیاست‌پژوهی و سیاست‌سازی علم، پژوهش و فناوری در سطح ملی.

خبرنامه الکترونیک