Hello our valued visitor, We present you the best web solutions and high quality graphic designs with a lot of features.‎ just login to your account and enjoy .‎.‎.‎

<none>

به پایگاه اطلاع‌رسانی «مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور» خوش‌آمدید!
جهت عضویت اینجا کلیک نمایید.

پیدایش؛ داستان علمی آفرینش

شما اینجا هستید

پدیدآورنده(ها):
جیم باگوت
مترجم(ها) :
سجاد قنبرزاده
ناشر:
مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور
سال انتشار:
شابک:
۹۷۸-۹۶۴-۸۰۴۱-۸۲-۸
تعداد صفحات:
۴۴۳صفحه
قیمت:
۴۲۰۰۰تومان

حیات چیست؟ ما از کجا می آییم و چطور تکامل یافته ایم؟ عالم هستی چیست و چطور تشکیل شد؟ ماهیت جهان ماده چیست و چطور کار میکند؟ چرا و چطور می اندیشیم؟ انسان بودن به چه معناست؟ اینها را از کجا میدانیم؟

نسخه های بسیار زیادی از داستان آفرینش ما وجود دارد. این کتاب نسخه ای است مطابق دانش نوین، گزارشی منحصربه فرد که از مهبانگ آغاز میشود و با ظهور انسان ها در مقام موجوداتی هوشمند در ۸/۱۳ میلیارد سال بعد ادامه می یابد. فصل به فصل این کتاب وضعیت کنونی دانش علمی را دنبال میکند: خاستگاه های فضا و زمان، انرژی جرم و نور، کهکشان ها ستارگان و خورشید ما، زمین سکونت پذیر و حیات پیچیده. با بررسی علوم فیزیکی و زیستی، باگوت دانش کنونی ما از تاریخمان را بازگو میکند و البته پرسش هایی که هنوز علم در جستجوی یافتن پاسخ آنهاست را برجسته میسازد.

تصویر جلد:

مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور کانون تفکر در زمینه سیاست‌پژوهی و سیاست‌سازی علم، پژوهش و فناوری در سطح ملی.

خبرنامه الکترونیک