Hello our valued visitor, We present you the best web solutions and high quality graphic designs with a lot of features.‎ just login to your account and enjoy .‎.‎.‎

<none>

به پایگاه اطلاع‌رسانی «مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور» خوش‌آمدید!
جهت عضویت اینجا کلیک نمایید.

راهنمای کاربردی تحلیل سیاستگذاری؛ مسیر هشت گانه ای برای اثربخشی بیشتر حل مشکلات

شما اینجا هستید

پدیدآورنده(ها):
يوگين باردک، اريك. ام پاتاشنيك
مترجم(ها) :
امیرهوشنگ حیدری، مرتضی توکل
ناشر:
مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور
سال انتشار:
شابک:
۹۷۸-۶۲۲-۹۵۳۹۵-۳-۳
تعداد صفحات:
۲۰۰صفحه
قیمت:
۴۲۰۰۰تومان

اين كتاب به عنوان راهنمايي براي مفاهيم و روش هاي به كار رفته در تحليل سياست عمل مي كند. يوگين باردك بسياري از پيشنهادهاي خاص و رويكردي كلي را ارائه داد كه حاصل سي و پنج سال آموزش او در كارگاه هاي تحليل سياست به دانشجويان سال هاي اول و دوم دوره كارشناسي ارشد در مدرسه سياست گذاري عمومي ريچارد و رودا گلدمن در دانشگاه كاليفرنيا، بركلي است. اين كتاب تلفيقي از بخش هاي چند مؤلفه اي است. مؤلفه اصلي فصل يك اين است كه به تشريح مسير هشت گانه و پيشنهاد ابتكارهاي ذهني جهت كمك به شما می پردازد. فصل دوم بر يك گام ويژه در مسير هشت گانه، يعني گردآوري شواهد تمركز مي كند. فصل سوم به مطالبي راجع به تفكر طراحي مي پردازد. ما نشان مي دهيم كه چگونه مي توان گام هاي مسير هشت گانه را به منظور طراحي «سامانه هاي اقدام » پشت سر گذاشت.  فصل چهارم يك موضوع ويژه در تحليل سياست گذاري را بررسي مي كند كه ايده ها و نمونه هايي از«اقدامات هوشمند» مشاهده شده در ساير جاها است. پيوست A حاوي پيش گفتار و قسمت هاي خلاصه اي از يك مطالعه طولاني توسط محققان در موسسه رند راجع به ارزش نسبي حداقل احكام الزام آور براي واسطه هاي مواد مخدر است. پيوست B يك پيمايش فشرده روي يازده نوع از ابزارهاي  دولتي براي مداخله در جامعه است. همچنين پيوست  C « فهم نهادهاي عمومي و غير انتفاعي: طرح پرسش هاي درست» را ارائه مي دهد. پيوست D نيز« مشاوره راهبردي در خصوص پويايي هاي جلب حمايت سياسي» را مطرح مي كند و بالاخره پيوست E« نكاتي براي كار با كارفرماها » را ارائه مي دهد.

كتاب پيش روي، نه تنها به عنوان يك متن سريع و لذت بخش كه البته همين طور نيز هست، بلكه به عنوان يك كتاب مرجع معرفي شده است كه به خاطر ظرافت هاي جالبي كه دارد بايد چندين نوبت آن را مطالعه كرد و از آن آموخت. بين اين ويراست از كتاب با ويراست هاي قبلي، روحي پيوسته وجود دارد. روحي كه به طرح پرسش هاي درست پيش از جستجو و تحقيق پرداخته و با رهنمون سياستي و لجستيكي به خواننده (كاربر مواجه شده با فشارهاي چالش برانگيز فكري) در رهايي و راهنمايي او در خروج از سردرگمي و نگراني سروكار دارد. اين به اين مفهوم است كه كتاب حاضر يك كتاب كاربرپسند است.

تصویر جلد:

مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور کانون تفکر در زمینه سیاست‌پژوهی و سیاست‌سازی علم، پژوهش و فناوری در سطح ملی.

خبرنامه الکترونیک