Hello our valued visitor, We present you the best web solutions and high quality graphic designs with a lot of features.‎ just login to your account and enjoy .‎.‎.‎

<none>

به پایگاه اطلاع‌رسانی «مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور» خوش‌آمدید!
جهت عضویت اینجا کلیک نمایید.

شما اینجا هستید

1. ۲۵ فروردين ۱۴۰۰
    • ۰ دیدگاه

نشست مجازی چشم اندازی بر نوآوری های مردمی در ایران، از سلسله نشست های گروه آینده علم و فناوری مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، با سخنرانی. دکتر اکرم قدیمی، عضو هیات علمی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، به صورت مجازی برگزار شد.

2. ۲۵ فروردين ۱۴۰۰
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور در آخرین ضریب تاثیر مجلات علمی که توسط پایگاه استنادی جهان اسلام  (ISC)  برای سال ۱۳۹۷ منتشر شده است،‌ فصلنامه سیاست علم و فناوری با ضریب تاثیر ۰.۷۵۰ به رتبه Q1 مجلات علوم اجتماعی راه یافت. این در حالیست که میانگین ضریب تاثیر مجلات علوم اجتماعی برابر ۰.۲۹۰ بوده است. گفتنیست این مجله تنها مجله علمی حوزه مدیریت فناوری است که در این دسته بندی، در رتبه Q1 قرار دارد.
    همچنین مجله رهیافت موفق شد با ضریب تاثیر ۰.۱۸۲ به رتبه Q3 علوم اجتماعی و Q1 هنر و علوم انسانی دست یابد.

3. ۲۲ فروردين ۱۴۰۰
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، چهارمین کافه سیاست گذاری با موضوع کوچک در کنار بزرگ زیباست (ضرورت همکاری استارت آپ ها و شرکت های بزرگ) با همکاری اندیشکده سیاست پژوهان علم، فناوری و نوآوری برگزار شد. دکتر حسام زند حسامی، معاون توسعه اکوسیستم نوآوری گروه عطار، مهمان این برنامه و دکتر مصطفی صفدری رنجبر، عضو هیات علمی پردیس فارابی دانشگاه تهران میزبان بودند.

4. ۲۱ فروردين ۱۴۰۰
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، نشست مجازی چشم اندازی بر نوآوری های مردمی در ایران، از سلسله نشست های گروه آینده علم و فناوری مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، سه شنبه ۲۴ فروردین ماه ۱۴۰۰ برگزار می شود. دکتر اکرم قدیمی، عضو هیات علمی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور سخنران این نشست مجازی است. علاقه‌مندان میتوانند از طریق لینک زیر در این نشست شرکت نمایند:

5. ۱۴ فروردين ۱۴۰۰
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، چهارمین کافه سیاست گذاری با موضوع کوچک در کنار بزرگ زیباست (ضرورت همکاری استارت آپ ها و شرکت های بزرگ) با همکاری اندیشکده سیاست پژوهان علم، فناوری و نوآوری برگزار میشود.

دکتر حسام زند حسامی، معاون توسعه اکوسیستم نوآوری گروه عطار، مهمان این برنامه و دکتر مصطفی صفدری رنجبر، عضو هیات علمی پردیس فارابی دانشگاه تهران میزبان هستند.

6. ۲۹ اسفند ۱۳۹۹
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، دبیرخانه جایزه پُل مستقر در آزمایشگاه سیاستی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، اولین دوره این جایزه را با هدف کاهش شکاف میان مطالعات نظری و مسائل روز حوزه علم، فناوری و نوآوری، با همکاری انجمن مدیریت فناوری و نوآوری ایران برگزار می‌کند.

7. ۲۵ اسفند ۱۳۹۹
    • ۰ دیدگاه

یکصد و هفدهمین جلسه شورای مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور با حضور رییس، معاون پژوهش و فناوری، اعضاء خارجی شورا و مدیران گروههای پژوهشی مرکز برگزار شد.
    در این جلسه طرح های خاتمه یافته بررسی شد و در خصوص تبدیل طرح های کارفرمایی به طرح های پژوهشی نیز تصمیم گیری شد. اعضاء شورا همچنین چند طرح پژوهشی جدید را تصویب کردند. در این جلسه در خصوص اصلاح بندهایی از شیوه نامه اجرایی پروژه های پژوهشی در مرکز نیز تصمیم گیری شد.

8. ۲۵ اسفند ۱۳۹۹
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، نشست تاریخ «اجتماعات علمی» در ایران از مجموعه نشست‌های "یک سده پژوهش، فناوری و نوآوری در ایران" با سخنرانی دکتر تقی آزاد ارمکی، استاد تمام گروه جامعه شناسی دانشگاه تهران و دکتر ابراهیم صالحی عمران، ریس دانشگاه فنی و حرفه ای و ریس انجمن آموزش عالی ایران، برگزار شد.

9. ۲۴ اسفند ۱۳۹۹
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، سومین کافه سیاست گذاری با موضوع روایت یک جامعه شناس سیاسی از شکل گیری یک گفتمان جدید از توسعه با همکاری اندیشکده سیاست پژوهان علم، فناوری و نوآوری برگزار شد. دکتر مشکات اسدی، مشاور زنان و توانمندسازی اجتماعی معاون وزیر و رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران، مهمان این برنامه و دکتر مصطفی صفدری رنجبر عضو هیات علمی پردیس فارابی دانشگاه تهران میزبان بودند.

10. ۲۰ اسفند ۱۳۹۹
    • ۰ دیدگاه

مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور در دومین دوره حمایت از پژوهشگران خوش آتیه، باهدف شناسایی و تشویق پژوهشگران جوان، توسعه و گسترش پژوهش درزمینه‌ی سیاستگذاری علم، فناوری و نوآوری و اجرای طرحهای پژوهشی بنیادی، کاربردی و توسعه‌ای اقدام به حمایت از پژوهشگران  می‌نماید.

صفحه‌ها

مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور کانون تفکر در زمینه سیاست‌پژوهی و سیاست‌سازی علم، پژوهش و فناوری در سطح ملی.

خبرنامه الکترونیک