Hello our valued visitor, We present you the best web solutions and high quality graphic designs with a lot of features.‎ just login to your account and enjoy .‎.‎.‎

<none>

به پایگاه اطلاع‌رسانی «مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور» خوش‌آمدید!
جهت عضویت اینجا کلیک نمایید.

شما اینجا هستید

1. ۲۲ شهريور ۱۴۰۰
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، کتاب راهنمای نوآوری آکسفورد نوشته جان فاگربرگ، دیوید سی. موری و ریچارد آر. نلسون، برگردان دکتر ابراهیم سوزنچی کاشانی و محمد مهدی سعیدیان منتشر و در دسترس علاقه مندان قرار گرفت.

هدف کتاب راهنمای نوآوری آکسفورد کمک به درک جامع نوآوری است. اين کتاب شامل بيست و يک مورد همکاری مطالعاتي و پژوهشي پيرامون نوآوری است که به دقت انتخاب و طراحي شده و هر يک روی جنبه خاصي از نوآوری متمرکز شده است.

2. ۱۶ شهريور ۱۴۰۰
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، نشست آنلاین "اهمیت مدلسازی با گذری بر مدلسازی عامل گرا در سیستم های پیچیده" از سلسله نشست های آنلاین گروه مطالعات آینده علم و فناوری مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، روز دوشنبه ۱۵ شهریور ماه ۱۴۰۰ با سخنرانی دکتر حسن بشیری، عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی همدان و عضو مدعو گروه مطالعات آینده علم و فناوری مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور برگزار شد.

3. ۱۴ شهريور ۱۴۰۰
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، گروه مطالعات آینده علم و فناوری مرکز با همکاری دانشگاه زنجان کارگاه آموزشی آشنایی با آینده پژوهی و مفاهیم آن را برگزار میکنند. این کارگاه آموزشی روزهای ۲۱ و ۲۲ شهریور ماه ساعت ۱۱ الی ۱۳:۳۰ با سخنرانی دکتر امیر هوشنگ حیدری، مدیر گروه مطالعات آینده علم و فناوری مرکز به صورت مجازی برگزار میشود.

این کارگاه دارای ۲ ساعت امتیاز فرهنگی برای اعضاء هیات علمی می باشد.

علاقه مندان میتوانند از طریق لینک زیر در این کارگاه شرکت کنند:

4. ۱۳ شهريور ۱۴۰۰
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، گروه مطالعات آینده علم و فناوری این مرکز با همکاری گروه خودروسازی سایپا، کارگاه آموزشی اصول و مبانی آینده پژوهی را برگزار میکند. این کارگاه با سخنرانی دکتر امیرهوشنگ حیدری، عضو هیات علمی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، روز سه شنبه ۱۶ شهریورماه ۱۴۰۰ به صورت مجازی برگزار میشود. علاقه مندان میتوانند از طریق لینک زیر در این کارگاه مجازی شرکت کنند:

5. ۱۰ شهريور ۱۴۰۰
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، نشست آنلاین اهمیت مدلسازی با گذری بر مدلسازی عامل گرا در سیستم های پیچیده از سلسله نشست های آنلاین گروه مطالعات آینده علم و فناوری مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، دوشنبه ۱۵ شهریورماه ۱۴۰۰ ساعت ۱۱ با سخنرانی دکتر حسن بشیری، عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی همدان و عضو مدعو گروه مطالعات آینده علم و فناوری مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور برگزار خواهد شد.

از علاقه مندان دعوت میشود از طریق لینک زیر در این نشست مجازی شرکت کنند:

6. ۱ شهريور ۱۴۰۰
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، دبیرخانه جایزه روز جهانی آینده، با حمایت جمعی از نهادها و مراکز تحقیقاتی فعال در حوزه آینده‌پژوهی کشور و همچنین اساتید، خبرگان و محققان این حوزه، سومین دوره «جایزه روز جهانی آینده» را برگزار می‌کند.

واجدین شرایط و علاقه‌مندان شرکت در جایزه می‌توانند چکیده آثار و فعالیت های خود را تا ۲۰ مهرماه ۱۴۰۰ از طریق آدرس ایمیل برای دبیرخانه ارسال نمایند. پس از بررسی اولیه، دبیرخانه جایزه برای ارسال مستندات تکمیلی اطلاع‌رسانی خواهد کرد.

7. ۲۳ مرداد ۱۴۰۰
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، اولین کتاب از مجموعه کتب فاخر سیاست گذاری و مدیریت فناوری و نوآوری با عنوان سیاست گذاری علوم و تحقیقات بنیادی توسط انتشارات این مرکز منتشر و در دسترس علاقه مندان قرار گرفت. مؤلفین این کتاب دکتر سپهر قاضی نوری و دکتر طه شوکتیان می‌باشند.

8. ۵ مرداد ۱۴۰۰
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، دوازدهمین کافه سیاست گذاری با موضوع درس آموخته های سیاست صنعتی کره جنوبی برای ایران با همکاری اندیشکده سیاست پژوهان علم، فناوری و نوآوری برگزار شد، دکتر محمد فاضلی، عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی، مهمان این برنامه و دکتر مصطفی صفدری رنجبر، عضو هیات علمی پردیس فارابی دانشگاه تهران میزبان بودند.

9. ۲ مرداد ۱۴۰۰
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، نشست نقد و بررسی کتاب ظرفیت قانونی برای همپایی فناورانه در ایران برگزار می شود. این نشست با حضور مولفان کتاب، دکتر مصطفی صفدری رنجبر (هیات علمی پردیس فارابی دانشگاه تهران) و دکتر پریسا علیزاده (عضو هیات علمی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور) برگزار خواهد شد.

10. ۲۹ تير ۱۴۰۰
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، نشست آنلاین کاربست علم و فناوری در آینده‌ی مراقبت های سالمندان‌ از سلسله نشست های آنلاین گروه مطالعات آینده علم و فناوری مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، دوشنبه ۲۸ تیرماه ساعت ۱۳ با سخنرانی دکتر سلیمه گوهری نژاد، عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران و عضو کارگروه آینده نگری، نظریه پردازی و رصد کلان سلامت فرهنگستان علوم پزشکی برگزار شد.

صفحه‌ها

مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور کانون تفکر در زمینه سیاست‌پژوهی و سیاست‌سازی علم، پژوهش و فناوری در سطح ملی.

خبرنامه الکترونیک