Hello our valued visitor, We present you the best web solutions and high quality graphic designs with a lot of features.‎ just login to your account and enjoy .‎.‎.‎

<none>

به پایگاه اطلاع‌رسانی «مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور» خوش‌آمدید!
جهت عضویت اینجا کلیک نمایید.

شما اینجا هستید

1. ۲۵ دى ۱۳۹۹
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، سومین نشست از سلسله نشست‌های "آینده دانشگاه‌ها در ایران؛ جامعه‌محوری و کارآفرینی" با عنوان "پیشران های آینده دانشگاه ها در ایران؛ جامعه محوری و کارآفرینی"چهارشنبه ۲۴ دی‌ماه ۹۹ برگزار شد. این میزگرد با سخنرانی دکتر بهروز زارعی کرگ‌آباد، دانشیار دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران، دکتر رضا نقی‌زاده، مشاور معاون پژوهش و فناوری وزارت عتف و عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و دکتر مژگان سمندر علی‌اشتهاردی، سرپرست گروه ارزیابی سیاست‌ها و پایش علم،‌ فناوری و نوآوری و عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور برگزار شد.

2. ۲۳ دى ۱۳۹۹
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، دومین نشست از مجموعه نشست های "یک سده پژوهش، فناوری و نوآوری در ایران" با عنوان "روایت کلان صد سال تحول" با سخنرانی دکتر شاپور اعتماد، استاد موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه و دکتر امیر ناظمی، معاون وزیر و رئیس سازمان فناوری اطلاعات، روز سه شنبه ۳۰ دی ماه ساعت ۱۱ به صورت مجازی برگزار میشود.

علاقه مندان میتوانند از طریق لینک زیر در این نشست شرکت نمایند:

3. ۲۳ دى ۱۳۹۹
    • ۰ دیدگاه

ششمین نشست از سلسله نشست‌های کارگروه تلفیق سیاست‌های کلی انرژی باهدف بررسی پیشنهادهای سیاستی در حوزۀ عرضۀ نفت و گاز ۱۳۹۹ با حضور مهندس حیدری، رئیس کارگروه عرضۀ نفت و گاز، دکتر باقری مقدم، رئیس کارگروه تلفیق و اعضای کارگروه در سالن جلسات مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور برگزار شد. این سومین نشست کارگروه تلفیق برای بررسی مطالعات و پیشنهادهای سیاستی کارگروه عرضۀ نفت و گاز بود.

4. ۲۳ دى ۱۳۹۹
    • ۰ دیدگاه

یکصد و شانزدهمین جلسه شورای مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور با حضور رییس، معاون پژوهش و فناوری، اعضای خارجی شورا و مدیران گروههای پژوهشی مرکز برگزار شد.

5. ۲۱ دى ۱۳۹۹
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، در ادامه سلسه نشست های آینده دانشگاه در ایران، جامعه محوری و کارآفرین، میزگرد "پیشران های آینده دانشگاه ها در ایران؛ جامعه محوری و کارآفرینی" در تاریخ ۲۴ دی ماه ۱۳۹۹ با سخنرانی دکتر رضا نقی زاده، مشاور معاون پژوهش و فناوری وزارت عتف و عضو هیات علمی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، دکتر بهروز زارعی، دانشیار دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران و دکتر مژگان سمندی اشتهاردی، عضو هیات علمی مرک

6. ۱۶ دى ۱۳۹۹
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، پنجمین نشست از سلسله نشست‌های کارگروه تلفیق سیاست‌های کلی انرژی باهدف بررسی پیشنهادهای سیاستی در حوزۀ تولید برق و نیروگاهی۱۳۹۹ با حضور دکتر عظیمی، معاونت برنامه‌ریزی شرکت برق حرارتی، دکتر دودابی نژاد، معاون توسعۀ شرکت برق حرارتی، دکتر باقری مقدم، رئیس کارگروه تلفیق و اعضای کارگروه در سالن جلسات مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور برگزار شد.

7. ۷ دى ۱۳۹۹
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، دکتر ناصر باقری مقدم عضو هیات علمی این مرکز به عنوان عضو هیات علمی برتر در ارتباط جامعه با صنعت در کشور از طرف وزارت علوم، تحقیقات و فناوری معرفی شد.
    اقدامات زیر به عنوان گام های ارزنده دکتر ناصر باقری مقدم منتشر شده است:

روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، ضمن عرض تبریک به ایشان، موفقیت روز افزون را برایشان از خداوند متعال خواستار است

8. ۶ دى ۱۳۹۹
    • ۰ دیدگاه

چهارمین نشست از سلسله نشست‌های کارگروه تلفیق سیاست‌های کلی انرژی باهدف بررسی پیشنهادهای سیاستی در حوزۀ مدیریت و بهینه‌سازی مصرف انرژی با حضور مهندس سیفی، رئیس کارگروه مدیریت و بهینه‌سازی مصرف انرژی، دکتر دودابی نژاد، دبیر کارگروه مدیریت و بهینه‌سازی مصرف انرژی، دکتر مرتضایی، دبیر کمیتۀ انرژی کمیسیون زیربنایی و تولیدی مجمع تشخیص مصلحت نظام، دکتر باقری مقدم، رئیس کارگروه تلفیق و اعضای کارگروه در سالن جلسات مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور برگزار شد.

9. ۳ دى ۱۳۹۹
    • admin
    • ۰ دیدگاه

مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور با هدف قابلیت سازی در حوزه منابع انسانی و استفاده از زیرساخت‌ها و سرمایه سازمانی برای ایفای نقش اثربخش در حوزه علم، فناوری و نوآوری، اقدام به اجرای طرح «حمایت از پژوهشگران خوش آتیه سیاست‌گذاری علم، فناوری و نوآوری» در محورهای پژوهشی زیر نمود:

10. ۳ دى ۱۳۹۹
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، دومین جلسه "شورای مرکزی مدیریت استانی موسسات آموزش عالی" با حضور آقایان دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر غلامحسین رحیمی، معاون پژوهش و فناوری وزارت عتف، دکتر علی خاکی صدیق، معاون آموزشی وزارت عتف، دکتر غلامرضا غفاری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت عتف، دکتر مجتبی صدیقی، معاون وزیر و رئیس امور دانشجویان وزارت عتف، دکتر علی اسلامی پناه، معاون حقوقی و مجلس وزارت عتف، دکتر مسعود شمس بخش، مدیرکل دفتر وزارتی وزارت عتف، دکتر محمدرضا آهنچیان، مدیرکل دفتر برنامه ریزی آموزش عالی وزارت عتف و دبیر شورای هدایت استعدادهای درخشان، دکتر عب

صفحه‌ها

مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور کانون تفکر در زمینه سیاست‌پژوهی و سیاست‌سازی علم، پژوهش و فناوری در سطح ملی.

خبرنامه الکترونیک