Hello our valued visitor, We present you the best web solutions and high quality graphic designs with a lot of features.‎ just login to your account and enjoy .‎.‎.‎

<none>

به پایگاه اطلاع‌رسانی «مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور» خوش‌آمدید!
جهت عضویت اینجا کلیک نمایید.

گزارش کارگاه آموزشی آینده پژوهی و نگاه انتقادی به رویکردهای انسان اقتصادی

شما اینجا هستید

پدیدآورنده(ها):
گروه ترویج علم
ناشر:
مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور
سال انتشار:
تعداد صفحات:
۳۹صفحه
قیمت:
۳۵۰۰تومان

مراکز آموزشی و پژوهشی با هدف ارتقای توان علمی و اجرایی نیروهای مستعد و خلاق و ایجاد مجموعه­ای منسجم و هماهنگ به منظور پیشبرد اهداف خود اقدام به برگزاری کارگاه­های آموزشی می­کنند. برگزاری کارگاه­های آموزشی در سه مرحله تأمین منابع انسانی، آموزش و بهسازی منابع انسانی و در نهایت نگهداری منابع انسانی صورت می­گیرد که این مجموعه­ها متناسب با تخصص خود وارد حوزه­های علمی، اجرایی و مدیریتی می­شود و ارتقای نهادهای علمی و اجرایی را فراهم می­سازند. در مجموع می­توان برگزاری کارگاه­های آموزشی را در پنج هدف عمده مورد توجه قرار داد:

1. برخورداری نهادها از کادر علمی و اجرایی مجرب؛
  2. بهره­گیری از نیروهای مستعد و خلاق؛
  3. ایجاد زمینه­های مناسب برای آموزش و ورود جوانان به عرصه­های علمی و اجرایی؛
  4. فراهم کردن شرایط مساعد برای ایجاد تعاملات علمی و فضای گفت­وگو؛
  5. ارتقای سطح کارآمدی و پاسخگویی نهادها.

مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور طی سال­ها فعالیت مستمر خود ضمن تلاش برای ارتقای نقش و جایگاه فعالیت­های علمی و آموزشی توانسته است از طریق برنامه­های متنوع و بهره­گیری از مساعدت فکری، علمی و پژوهشی استادان دانشگاه­ها گام­های مؤثری در توانمندسازی نیروهای مستعد کشور در حوزه­های مختلف بردارد. برگزاری کارگاه­های آموزشی و تلاش برای ارتقای کارآمدی دانش­پژوهان از طریق آموزش­های به روز و افزایش توان علمی نیروی انسانی از جمله اهدافی است که از سوی این مرکز به صورت مستمر مورد پیگیری قرار گرفته است.

برگزاری کارگاه آموزشی "آینده پژوهی و نگاه انتقادی به رویکردهای انسان اقتصادی" که در تاریخ ۲۶ بهمن ماه ۱۳۹۳ در مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور با حضور ۳۵ نفر از دانش­پژوهان رشته­های مختلف تحصیلی برگزار شد.این کارگاه گام مؤثر دیگری بود که با مشارکت دانش­پژوهان مقاطع مختلف تحصیلی از سوی این مرکز برداشته شد.از بین این تعداد ۳ نفر دارای مدرک دکترا، ۱۲ نفر از دانشجویان دکترا رشته­های آینده­پژوهی، برنامه­ریزی توسعه آموزش عالی، تاریخ اسلام، علوم تربیتی و خط­مشی­گذاری عمومی، ۶ نفر کارشناس ارشد از رشته­های مدیریت ورزشی و مهندسی متالوژی، ۳ نفر از دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد رشته­های مهندسی شیمی، برنامه­ریزی فرهنگی، مدیریت تکنولوژی و ارتباطات مشارکت داشتند؛ علاوه بر این در این کارگاه آموزشی، مدیر گروه ترویج علم، مدیر گروه اخلاق علم و فناوری و رئیس کتابخانه حسینیه ارشاد و ۲ روزنامه­نگار و تعدادی از کارشناسانو اعضای هیئت علمی مرکز سیاست علمی کشور حضور و مشارکت داشتند.خانم دکتر پرتو تهرانی کرونر از دانشگاه هامبلت برلین مدرس این کارگاه آموزشی بودند.موضوع اساسی مطرح شده در این کارگاه عبارت است از اینکه در عصر حاضر بیش از هر زمان دیگری نیازمند مشارکت در مباحث جهانی هستیم؛ موضوع­هایی که می­تواند سرآغاز فصل نوینی در گفتمان بین­المللی باشد.

پیوست:
تصویر جلد:

مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور کانون تفکر در زمینه سیاست‌پژوهی و سیاست‌سازی علم، پژوهش و فناوری در سطح ملی.

خبرنامه الکترونیک