Hello our valued visitor, We present you the best web solutions and high quality graphic designs with a lot of features.‎ just login to your account and enjoy .‎.‎.‎

<none>

به پایگاه اطلاع‌رسانی «مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور» خوش‌آمدید!
جهت عضویت اینجا کلیک نمایید.

اینشتین به زبان ساده؛ عالم ما به زبان خودمانی آشکار می شود

شما اینجا هستید

پدیدآورنده(ها):
Egdall, Ira Mark
مترجم(ها) :
سجاد قنبرزاده
سال انتشار:
شابک:
۹۷۸-۹۶۴-۸۰۴۱-۷۴-۳
تعداد صفحات:
۴۴۰صفحه
قیمت:
۳۵۰۰۰تومان

اینشتین به زبان ساده برای اولین بار، توصیفی استثنائی و روان را از نسبیت خاص و عام ارائه می‌دهد. کتاب مذکور مناسب افرادی‌ است که همواره علاقه‌مند به درک افکار اینشتین بودند، اما هیچ­وقت فکر نمی‌کردند که بتوانند آنها را درک کنند.

بیان کتاب شوخ‌طبعانه، با اشتیاق و با جزئیات اندک است. این کتابِ سرگرم‌کننده آشکار می‌سازد که چگونه دانش‎آموز دبیرستانی سابق اخراج‌شده، انقلابی را در درک ما از فضا و زمان ایجاد می‎کند. از  و مسافرت‌های زمانی هر روزه تا سیاهچاله‌ها و مهبانگ، کتاب اینشتین به زبان ساده همه‌ی ما را، صرف‌نظر از پیش‌زمینه‌ی علمی هرکداممان به سفری باورنکردنی به اعماق جهان اینشتین می‌برد. در طول این مسیر، ما اینشتین را با شکست‌ها و پیروزی‌های زندگی‌اش که متعاقب طرز اندیشیدن، منطق و بینش اوست، دنبال کرده و شرحی از بی‌پروایی، تصور و نبوغ محض انسانی که بزرگ‌ترین دانشمند عصر نوین شناخته شده است را بیان می‌نماییم.

در بخش اول کتاب پیرامون نسبیت خاص، می‌آموزیم که چگونه با حرکت، زمان کند و فضا منقبض می‌شود؛ و چگونه جرم و انرژی معادل یکدیگرند. بخش دوم پیرامون نسبیت عام، کیهانی را آشکار می‌سازد که سیاهچاله‎ها نور را به دام انداخته و زمان را متوقف می‎کنند؛ جایی‌ که کرم‌چاله‌ها ماشین‌های زمان گرانشی را تشکیل می‌دهند؛ جایی ‌که فضا خود دائماً در حال انبساط است؛ و جایی که حدود ۱۳/۷ میلیارد سال پیش جهان ما در دورترین پدیده‌ی کیهانی یعنی مهبانگ متولد شد.

علاقه مندان برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص نحوه دریافت این کتاب می‌توانند با مرکز نشر چاپار شماره تلفن ۸۸۸۹۹۶۸۰ تماس حاصل نمایند.

تصویر جلد:

مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور کانون تفکر در زمینه سیاست‌پژوهی و سیاست‌سازی علم، پژوهش و فناوری در سطح ملی.

خبرنامه الکترونیک