به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، دومین جشنواره ترویج علم در پایان‌نامه‌های دانشجویی به همت مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و با هدف معرفی عمومی فرهنگ کاستن از شکاف میان مردم و علم‌ورزان برگزار می‌شود و علاقمندان می‌توانند آثار خود را تا تاریخ ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۶ به دبیرخانه این جشنواره ارسال نمایند.

اهداف دیگر برگزاری این جشنواره، جلب توجه دانشگاهیان و دانشجویان به چالش‌های پیشِ رویِ کشور و تشویق آنان به بررسی این چالش‌ها در پایان‌نامه‌های دانشجویی، تشویق دانشگاهیان به برقراری ارتباط مستقیم‌تر با مردم، فراهم آوردن زمینه‌ای برای گفت‌وگو و هم‌اندیشی میان علم‌ورزان و مردم درباره چالش‌های پیشِ رویِ کشور و جلب توجه عمومی به آموزش غیررسمی و یادگیری مادام‌العمر است.

جهت اطلاعات بیشتر برای شرکت در این جشنواره با شماره ۸۸۰۳۶۱۴۴، داخلی ۲۰۶ تماس حاصل فرمایید.