به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، دومین نشست از سلسله نشست‌های آینده پژوهی و هنر با موضوع «سینما و فناوری‌های پیشرفته» در تاریخ چهارشنبه بیستم بهمن ماه از ساعت ۱۷ الی ۱۹ در محل مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور برگزار می‌شود.

مدرسان و مشاوران این نشست عبارتند از: دکتر آرش موسوی (عضو هیئت علمی گروه سیاست علم مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور)، سیاوش ملکی فر (عضو هیئت مدیره انجمن آینده نگری ایران)، علی چاپرک (دبیر کارگروه آینده پژوهی اجتماعی – فرهنگی انجمن جامعه شناسی ایران)، دکتر مریم جوان شهرکی (عضو هیئت علمی گروه آینده پژوهی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و مدیر نشست)، صادق پیوسته (عضو شورای مدیریت گروه آینده پژوهی اجتماعی – فرهنگی انجمن جامعه شناسی ایران) و علیرضا نوربخش (دانشجوی دکتری آینده پژوهی دانشگاه تهران).

از علاقمندان برای حضور در این نشست تقاضا دارد به دلیل محدودیت فضا حداکثر تا روز دوشنبه مورخ ۹۵/۱۱/۱۸ برای ثبت نام با شماره همراه ۰۹۱۶۲۳۳۴۴۱۵ (جناب آقای نصر) تماس حاصل فرمایند.