بیانیه «آینده دانشگاه‌ها در ایران؛ جامعه‌محور و کارآفرین» با حضور دکتر اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهوری و دکتر منصور غلامی، وزیر علوم ، تحقیقات و فناوری رونمایی شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی  بیانیه آینده دانشگاه‌ها در ایران جامعه‌محور و کارآفرین، که با همکاری مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با استناد به منویات مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم برای حرکت دانشگاه‌ها به سمت قله‌های علمی، رفع مشکلات و معضلات جامعه  تدوین شده است با حضور دکتر اسحاق جهانگیری، معاون اول رییس جمهوری رو نمایی شد.
این سند با توجه به شرایط کشور تدوین شده و محتوای آن بر اساس روندهای کلان موثر بر آینده دانشگاه‌ها در سطح ملی، روندهای کلان موثر بر آینده دانشگاه‌ها درسطح بین المللی، تغییرات محوری در آینده دانشگاه ها، ارزش‌های حاکم بر دانشگاه‌ها در آینده، سیاست‌های کلان و مسیر پیش روبرای رفع معضلات جامعه تنظیم و توسط انتشارات مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور منتشر شده است.