به منظور گسترش فرهنگ پژوهش، لذت بردن از دانش و عمیق شدن فهم دانش آموزان از طریق یادگیری بر اساس ساخت پروژه های علمی و عملی، جشنواره ملی مد کاپ ۲۵ و ۲۶ بهمن ماه سال ۱۳۹۷در دانشگاه شهید بهشتی پردیس فنی شهید عباسپور برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، در بخش سمینارهای علمی دانش آموزان می توانند در ۵ گرایش مختلف در رشته هایی همچون فنی مهندسی، علوم پایه (فیزیک، شیمی، زیست ) و نانوشرکت کنند.

دبیر چهارمین جشنواره ملی دانش آموزی مدکاپ اعلام کرد: در بخش مسابقات ۲۱ گرایش در رشته هایی همچون هوافضا، رباتیک، سازه های ماکارونی، ماشین های کمیکار، ابرحباب، مسابقات آزمایشگاهی، بازی سازی، کامپیوتر و برنامه نویسی، ماشین گلدبرگ، آجرچینی،  طراحی و چاپ سه بعدی، طراحی و ساخت معماری برگزار خواهد شد. دانش آموزان مقطع متوسطه اول و دوم عموم مخاطبین این جشنواره می باشند. در این جشنواره دستاوردها و پروژه‌های دانش آموزان،  پژوهشگران و نوابغ دانشگاهی داوری خواهد شد و گروه های برگزیده علاوه بر جوایز نفیس، گواهی قهرمانی و تندیس ویژه دریافت خواهند نمود. پیش بینی می شود حداقل ۵۰۰۰ دانش آموز در این جشنواره شرکت کنند.

این جشنواره با همت، همکاری و حمایت دانشگاه ها، سازمانها و مراکزی همچون مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، دانشگاه شهید بهشتی، شورای نظارت بر اسباب بازی، ستاد فناوری های نرم و هویت ساز، سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی، انجمن ترویج علم، گروه آمورشی رمپ، سرزمین تیزهوشان (تیزلند)، اندیشه آفرینان شریف، روبو خبر، بنیاد زینب کبری (س)، ایداس رباتیک و تایم ویژن برگزار خواهد شد. ثبت نام در این دوره از جشنواره در رشته های مختلف در ۲  بخش سمینارهای علمی و مسابقات از طریق سایت modcup.ir  از تاریخ  ۱۰ دی ماه آغاز شده است و تا ۱۰ بهمن ماه ادامه دارد. علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به آدرس مستقیم Modcup.ir مراجعه کرده و یا با دبیر خانه جشنواره از طریق تلفن های ۸۸۶۸۱۶۱۶ در ارتباط باشند.