Hello our valued visitor, We present you the best web solutions and high quality graphic designs with a lot of features.‎ just login to your account and enjoy .‎.‎.‎

<none>

به پایگاه اطلاع‌رسانی «مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور» خوش‌آمدید!
جهت عضویت اینجا کلیک نمایید.

شما اینجا هستید

1. ۹ دسامبر ۲۰۱۹
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور دومین پیش نشست همایش تعامل نظام دانشگاهی و فضای اجتماعی با عنوان "نقش دانشگاهیان در آگاهی اجتماعی برای مقابله با بلایای طبیعی" با حضور دکتر هادی خانیکی، دکتر عباس قنبری و دکتر مهدی زارع  روز شنبه ۲۳ آذرماه ساعت ۱۴ الی ۱۶ در محل مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور برگزار خواهد شد.

2. ۸ دسامبر ۲۰۱۹
    • ۰ دیدگاه

در نشست بررسی و تحلیل گزارش پروژه استنفورد ایران ۲۰۴۰ که به میزبانی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور برگزار شد ابعاد مختلف این گزارش مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

3. ۷ دسامبر ۲۰۱۹
    • ۰ دیدگاه

اولین پیش نشست تخصصی دومین همایش تعامل نظام دانشگاهی و فضای اجتماعی "ظرفیت ها و ساز و کارهای دانشگاه درتاثیر اجتماعی علم" روز چهارشنبه ۱۳ آذرماه در سالن مرحوم قانعی راد مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور برگزار شد.

4. ۷ دسامبر ۲۰۱۹
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور نشست مراکز نوآوری و نهادهای فعال در حوزه علوم انسانی، اجتماعی و مدیریتی با حضور دکتر وحید احمدی، مشاور وزیر و رییس مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، دکتر رضا نقی زاده، رییس مرکز نوآوری مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، دکتر اکرم قدیمی، معاون پژوهش و فناوری مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و جمعی از روسای مراکز نوآوری و نهادهای فعال در حوزه علوم انسانی، اجتماعی و مدیریتی دانشگاه و پژوهشگاه های برتز کشور برگزار شد.

5. ۳ دسامبر ۲۰۱۹
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، تفاهم نامه همکاری به منظور ایجاد مشارکت و بهره گیری از توانایی های علمی، فرهنگی، آموزشی و تحقیقاتی طرفین، روز دوشنبه ۱۱ آذرماه با حضور دکتر وحید احمدی، مشاور وزیر و رییس مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و دکتر حجازی، رئیس دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران امضاء شد.

6. ۲۷ نوامبر ۲۰۱۹
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، جلسه شورای سیاستگذاری مرکز نوآوری این مرکز برگزار شد. در این جلسه که با حضور دکتر وحید احمدی، مشاور وزیر و رییس مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، دکتر رضا نقی زاده رییس مرکز نوآوری مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، دکتر اکرم قدیمی، معاون پژوهشی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، دکتر ناصرعلی عظیمی، معاون توسعه سرمایه انسانی و پشتیبانی مرکز و دکتر ناصر باقری مقدم عضو هیات علمی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور برگزار شد شیوه نامه مرکز نوآوری، فعالیت های انجام شده در راستای راه اندازی این مرکز و فعالیت های ترویجی مورد آن بررسی قرار گرفت.

7. ۲۷ نوامبر ۲۰۱۹
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور نشست تخصصی ظرفیت ها و سازوکارهای دانشگاه در تاثیر اجتماعی علم با حضور دکتر حمیدرضا آراسته، عضو هیئت تحریریه رهیافت و عضو هیئت علمی دانشگاه خوارزمی، دکتر محمدرضا حسینی بهشتی، عضو هیئت تحریریه رهیافت و عضو هیئت علمی دانشگاه تهران، دکتر مقصود فراستخواه، عضو هیئت تحریریه رهیافت و عضو هیئت علمی موسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی و دکتر اکرم قدیمی سردبیر نشریه رهیافت و عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور روز چهارشنبه ۱۳ آذرماه ساعت ۱۴:۳۰ الی ۱۷ در محل مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور برگزار خواهد شد.

8. ۲۵ نوامبر ۲۰۱۹
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، زمان برگزاری  نشست تخصصی تحلیل آینده پژوهانه الزامات علم و فناوری در حوزه سیاستگذاری توسعه پایدار آب که پیشتر به دلیل بارش برف لغو شده بود اعلام شد.

این نشست با سخنرانی دکتر امیر هوشنگ حیدری سرپرست گروه آینده پژوهی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و دکتر محسن کشاورز ترک دکتری آینده پژوهی دانشگاه تهران روز شنبه ۹ آذرماه  ساعت ۱۴ الی ۱۶ در محل مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور برگزار خواهد شد.

حضور در این نشست  برای عموم رایگان و آزاد است

9. ۲۵ نوامبر ۲۰۱۹
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، مرکز نوآوری مدیریت و سیاست گذاری علم، فناوری و نوآوری وابسته به مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور راه اندازی شد.

هدف از راه اندازی این مرکز حمایت از افراد مستعد و خلاق با چشم انداز توسعه نوآوری ها در علوم و فناوری های مرتبط با علوم انسانی، علوم اجتماعی، سیاستگذاری و مدیریتی و توسعه کسب و کار دانش بنیان در این حوزه ها است. از دیگر اهداف این مرکز نوآوری ارائه خدمات نوآورانه و تخصصی به نهادهای سیاستگذاری، دولتی و صنعتی و اقتصادی است.

10. ۲۰ نوامبر ۲۰۱۹
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، در راستای انجام پروژه تدوين برنامه راهبردی توسعه علم، فناوری و نوآوری ده استان منتخب، جلسه ای با تمرکز بر استان خراسان شمالی به میزبانی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور روز سه شنبه ۲۸ آبانماه برگزار شد.

در این جلسه که با حضور دکتر وحید احمدی، مشاور وزیر و رییس مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور با هدف بررسی سند توسعه STI استان خراسان شمالی برگزار شد، بررسی شاخص های علم و فناوری استان، دانشگاه ها و زیرساخت دانش در بخش صنعت از موارد مطرح شده در این جلسه بود.

صفحه‌ها

مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور کانون تفکر در زمینه سیاست‌پژوهی و سیاست‌سازی علم، پژوهش و فناوری در سطح ملی.

خبرنامه الکترونیک