Hello our valued visitor, We present you the best web solutions and high quality graphic designs with a lot of features.‎ just login to your account and enjoy .‎.‎.‎

<none>

به پایگاه اطلاع‌رسانی «مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور» خوش‌آمدید!
جهت عضویت اینجا کلیک نمایید.

شما اینجا هستید

1. ۱ آذر ۱۳۹۶
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، چهارمین کنفرانس بین المللی فناوری و مدیریت انرژی، با رویکرد انرژی، ایمنی و محیط زیست در تاریخ های ۱۰ و ۱۱ بهمن ماه امسال با همکاری دانشگاه شهید بهشتی در مرکز همایش های این دانشگاه و با حمایت معنوی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور برگزار می گردد. اهداف و محورهای این کنفرانس عبارت است از:

2. ۲۷ آبان ۱۳۹۶
    • ۰ دیدگاه

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر منصور غلامی وزیر علوم  در حکمی "دکتر مسعود برومند" را به سمت معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم منصوب کرد. متن کامل این حکم به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر مسعود برومند

سلام علیکم،

با عنایت به تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جنابعالی در حوزه علم و فناوری به موجب این حکم به سمت معاون پژوهش و فناوری منصوب می شوید.

3. ۲۵ آبان ۱۳۹۶
    • ۰ دیدگاه

به گزارش مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، آیین معارفه دکتر وحید احمدی، رئیس مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و تجلیل از دکتر حمید کاظمی، سرپرست پیشین مرکز با حضور دکتر مسعود برومند، معاون پژوهش و فناوری، آقای شمس بخش، مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و جمعی از اعضای هیئت علمی این مرکز چهارشنبه (۲۴ آبان ماه) در مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور برگزار شد.

4. ۲۲ آبان ۱۳۹۶
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، پیرو انتصاب دکتر وحید احمدی به ریاست این مرکز، دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری  در نامه جداگانه ای از "زحمات بی شائبه" دکتر حمید کاظمی در دوران تصدی ریاست مرکز قدردانی کرد.

در نامه دکتر غلامی خطاب به دکتر کاظمی، رییس پیشین مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور آمده است: "بدون شک تلاش های مستمر شما در حوزه علم و فناوری و خدمت به دانشگاهیان پیوسته ملحوظ نظر اقشار فرهیخته جامعه و مشمول اجر اخروی نزد ایزد متعال خواهد بود. استمرار توفیقات جنابعالی را در خدمت به پیشبرد اهداف آموزش عالی از خداوند متعال مسئلت می نمایم."

5. ۲۲ آبان ۱۳۹۶
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری روز دوشنبه در حکمی "دکتر وحید احمدی" را به سمت مشاور وزیر و رییس مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور منصوب کرد. متن کامل این حکم به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر وحید احمدی

سلام علیکم،

با عنایت به تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جنابعالی در چهار سال گذشته به موجب این حکم به سمت مشاور وزیر و رییس مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور منصوب می شوید.

6. ۱۷ آبان ۱۳۹۶
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور نشست کتابخانه های دانشگاهی با محور صلاحیت مدیران و کتابداران کتابخانه های دانشگاهی، در روز دوم کنگره سالانه متخصصان علوم اطلاعات، پانزدهم آبان ماه ۱۳۹۶، در کتابخانه ملی ایران برگزار شد.

دکتر شیما مرادی، عضو هیأت علمی گروه علم‌سنجی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و مشاور بین الملل شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری، به عنوان یکی از اعضای این نشست، در رابطه با مسائل مربوطه  تغییرات چرخه پژوهش در محیط دانشگاهی، ضعف های مهارتی کتابداران دانشگاهی، تغییرات ایجاد شده در مشاغل سازمانی کتابخانه های دانشگاهی کنونی در جهان سخنرانی کرد.

7. ۱۷ آبان ۱۳۹۶
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور نشست پراکندگی گزارش‌های علم سنجی کشور و لزوم همگرایی مراکز علم سنجی در سومین کنگره متخصصان علم اطلاعات با حضور دکتر شیما مرادی، عضو هیات علمی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور؛ دکتر محمدرضا قانع، مرکز منطقه ای اطلاع رسانی؛ دکتر پیام کبیری، مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات وزارت بهداشت؛  دکتر عبدالرضا نوروزی چاکلى، دانشگاه شاهد؛ خانم میترا هاشمی طباطبایی، مرکز گسترش علم و علم سنجی دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر سعید اسدی به عنوان دبیر جلسه در کتابخانه ملی برگزار شد.

8. ۱۳ آبان ۱۳۹۶
    • ۰ دیدگاه

دکتر محمدامین قانعی‌راد، مدیر گروه پژوهشی علم و جامعه مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، در نشست "نسبت علم و فناوری با تولید ملی و اشتغال"، که به همت گروه اقتصاد علم مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و مرکز تحقیقات اقتصادی دانشگاه الزهرا روز چهارشنبه دهم آبان ماه برگزار شد، سخنرانی تحت عنوان "تجاری‌سازی و دانشگاه های کارآفرین" ارائه داد.

وی ابتدا با اشاره به عنوان فرعی سخنرانی خود، روایتی در میان روایت ها، گفت: هدف من لزوم نشان دادن انواع روایت ها است تا دانشجویان، اساتید و سیاستگذاران حوزه علم و فناروی به این تنوع آگاه باشند.

9. ۱۳ آبان ۱۳۹۶
    • ۰ دیدگاه

نشست "نسبت علم و فناوری با تولید ملی و اشتغال" به همت گروه اقتصاد علم مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و مرکز تحقیقات اقتصادی دانشگاه  الزهرا روز چهارشنبه دهم آبان ۱۳۹۶ در سالن گردهمایی این دانشگاه برگزار شد.

10. ۱ آبان ۱۳۹۶
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، سومین نشست از سلسله نشست های تبیین مفهوم ترویج علم، عصر روز شنبه بیست و نهم مهر ماه در مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور برگزار شد. مباحث مطرح شده در نشست سوم شامل دو موضوع انقلاب های علمی و ترویج علم با سخنرانی دکتر مصطفی مهرآئین، عضو هیأت علمی مرکز و مفهوم ترویج علم با رویکرد جامعه شناختی با سخنرانی دکتر محمدامین قانعی‌راد، مدیر گروه پژوهشی علم و جامعه مرکز بودند.

مفهوم ترویج علم با رویکرد جامعه شناختی

صفحه‌ها

مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور کانون تفکر در زمینه سیاست‌پژوهی و سیاست‌سازی علم، پژوهش و فناوری در سطح ملی.

خبرنامه الکترونیک