Hello our valued visitor, We present you the best web solutions and high quality graphic designs with a lot of features.‎ just login to your account and enjoy .‎.‎.‎

<none>

به پایگاه اطلاع‌رسانی «مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور» خوش‌آمدید!
جهت عضویت اینجا کلیک نمایید.

شما اینجا هستید

1. ۲۵ مهر ۱۳۹۸
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، کارگاه آموزشی نگارش گزارش های سیاستی روز دوشنبه ۲۹ مهرماه ساعت ۱۰ الی ۱۲ با سخنرانی دکتر یونس محمدی در محل این مرکز برگزار خواهد شد.

محورهای این کارگاه آموزشی عبارت است از:

• مفهوم شناسی سیاست، سیاست عمومی و گزارش سیاستی
    • تشریح ویژگی های یک گزارش سیاستی
    • تشریح ساختار نگارشی گزارش های سیاستی
    • گونه شناسی انواع متون و گزارش های سیاستی

جهت ثبت نام و کسب آگاهی بیشتر با شماره ۸۸۰۳۶۱۴۴ داخلی ۳۱۴ تماس حاصل فرمایید.

2. ۲۴ مهر ۱۳۹۸
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، دکتر وحید احمدی، مشاور وزیر و رییس مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و دکتر سعید شیرکوند معاون هماهنگی و نظارت اقتصادی و زیربنایی و دکتر مهدی علیخانی، معاون هماهنگی و نظارت فرهنگی، اجتماعی و همکاری‌های منطقه‌ای دکتر اسحاق جهانگیری نشست مشترکی برگزار کردند.

در این جلسه که با حضور مدیران و معاونین مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور برگزار شد، دکتر احمدی گزارشی از فعالیت ها و برنامه های مرکز ارائه کرد.

3. ۲۴ مهر ۱۳۹۸
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، جلسه مشترک دکتر وحید احمدی، مشاور وزیر و  رییس مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و دکتر محسن جوادی، معاون فرهنگی وزارت ارشاد اسلامی روز چهارشنبه ۲۴ مهرماه در این مرکز برگزار شد. هدف از برگزاری این جلسه که با حضور جمعی از مدیران و معاونین مرکز برگزار شد، بررسی زمینه های همکاری مشترک میان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور بود.

4. ۲۴ مهر ۱۳۹۸
    • ۰ دیدگاه

سومین نشست نقد و بررسی پیش‌نویس سند "دانشگاه ارزش‌آفرین (جامعه محور یا کارآفرین)" روزچهارشنبه ۲۴ مهرماه ۹۸ با حضور دکتر وحید احمدی، مشاور وزیر و رییس مرکز، دکتر محمدجواد رسائی، رییس مرکز هیأت‌های امنا و هیأت‌های ممیزه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر بهزاد سلطانی، عضو هیأت علمی دانشگاه کاشان، دکتر بهروز زارعی، عضو هیأت علمی دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران، دکتر امامی، عضو هیات علمی دانشگاه سهند تبریز (در تماس اینترنتی)، دکتر رضا نقی زاده، دکتر مژگان سمندرعلی اشتهاردی و دکتر سحر کوثری، از اعضای هیأت علمی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور برگزار شد.

5. ۲۳ مهر ۱۳۹۸
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، دکتر وحید احمدی، مشاور وزیر و رییس مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور به همراه جمعی از مدیران و معاونین مرکز نشست مشترکی با دکتر داوری اردکانی ریاست فرهنگستان علوم و جمعی از اعضای پیوسته آن مرکز تشکیل دادند.

در این نشست دکتر داوری اردکانی ضمن تشکر از حضور دکتر احمدی و همکارانشان در مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور گفت: مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و فرهنگستان علوم سازمان هایی هستند که اهداف مشترکی را دنبال می کنند و همکاری های مشترک می تواند هم افزایی خوبی برای کشور داشته باشد.

6. ۲۲ مهر ۱۳۹۸
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، این مركز سومين دوره جشنواره "ترويج علم در پایان نامه های دانشجويي" به منظور ساده سازي مفـاهيم تخصصي براي عموم مردم را با همكاري سازمانها و نهادهاي دولتي، برگزار ميكند.

اهداف جشنواره:

7. ۲۱ مهر ۱۳۹۸
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، نشست تخصصی زمان مند سازی تجربه ها: نقطه تقاطع روان درمانی و آینده پژوهی از سلسله نشست های تخصصی آینده پژوهی به همت گروه آینده اندیشی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور روز شنبه ۲۰ مهرماه ساعت ۱۶ برگزار گردید.

8. ۲۱ مهر ۱۳۹۸
    • ۰ دیدگاه

دومین نشست نقد و بررسی پیش‌نویس سند "دانشگاه ارزش‌آفرین (جامعه محور یا کارآفرین)" روز شنبه ۲۰ مهرماه ۹۸ با حضور دکتر وحید احمدی، مشاور وزیر و رییس مرکز، دکتر محمدجواد رسائی، رییس مرکز هیأت‌های امنا و هیأت‌های ممیزه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر خسرو پیری، سرپرست پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی، دکتر احمدرضا بهرامی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فردوسی مشهد (تماس اینترنتی)، دکتر بهزاد سلطانی، عضو هیأت علمی دانشگاه کاشان، دکتر بهروز زارعی، عضو هیأت علمی دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران، دکتر امامی، عضو هیات علمی دانشگاه سهند تبریز، دکتر رضا نقی زاده، دکتر مژگان سمندرعلی اشتهاردی، دکتر

9. ۲۱ مهر ۱۳۹۸
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، نشست تخصصی دانشگاه کارآفرین از نظر تا عمل روز شنبه ۲۰ مهرماه با سخنرانی دکتر بهزاد سلطانی، عضو هیات علمی دانشگاه کاشان و دکتر بهروز زارعی، عضو هیات علمی دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران در این مرکز برگزار شد.

10. ۱۷ مهر ۱۳۹۸
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، در راستای انجام پروژه تدوين برنامه راهبردی توسعه علم، فناوری و نوآوری ده استان منتخب، جلسه ای با تمرکز بر استان بوشهر روز سه شنبه ۱۶ مهرماه به میزبانی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور برگزار شد.

صفحه‌ها

مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور کانون تفکر در زمینه سیاست‌پژوهی و سیاست‌سازی علم، پژوهش و فناوری در سطح ملی.

خبرنامه الکترونیک