Hello our valued visitor, We present you the best web solutions and high quality graphic designs with a lot of features.‎ just login to your account and enjoy .‎.‎.‎

<none>

به پایگاه اطلاع‌رسانی «مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور» خوش‌آمدید!
جهت عضویت اینجا کلیک نمایید.

شما اینجا هستید

1. ۲۰ ژانویه ۲۰۲۰
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، نشست رونمایی و نقد ویژه نامه جامع سیاستگذاری علم، فناوری و نوآوری با حضور تدوین گر و سردبیر ویژه نامه جامع سیاستگذاری علم، فناوری و نوآوری، دکتر سید سپهر قاضی نوری  برگزار می شود.  این نشست با حضور صاحبنظران این حوزه؛ دکتر منوچهر منطقی، دکتر محمد رضا آراستی، دکتر مهدی محمدی، دکتر مهدی گودرزی و دکتر آرش موسوی روز یکشنبه ۱۳ بهمن ماه ۱۳۹۸ ساعت ۱۶ تا ۱۸ در محل مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور برگزار خواهد شد.

علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام با شماره ۸۸۰۳۶۱۴۴ داخلی ۱۱۸ تماس حاصل نمایند. شرکت در این نشست برای عموم رایگان است.

2. ۲۰ ژانویه ۲۰۲۰
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور در این نشست که با سخنرانی دکتر رضا مثمر، دکتر آرین پتفت و دکتر امیرحسین خداپرست برگزار شد  جنبه های مختلف موضوع مورد بررسی قرار گرفت. دکتر رضا مثمر چالش های اخلاقی توان افزایی شناختی را محور بحث خود قرار داد و مطالب خود را در سه بخش توضیحات مفهومی درباره ی چیستی توان افزایی، نمونه هایی از تکنولوژی هایی که میتوانند برای توان افزایی شناختی استفاده کرد و افزایش قدرت حافظه و چالش های آن مطرح کرد.

3. ۱۹ ژانویه ۲۰۲۰
    • ۰ دیدگاه

مرکز نوآوری مدیریت و سیاستگذاری علم، فناوری و نوآوری مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور رویداد نوآوری کسب و کارهای نوآفرین علوم انسانی، اجتماعی و مدیریتی را با حضور ۲۰ تیم برگزار کرد.

4. ۱۹ ژانویه ۲۰۲۰
    • ۰ دیدگاه

به منظور برقراری ارتباط منظم و سازمان یافته وبهره گیری از توانمندی های علمی، تحقیقاتی، پژوهشی، مشاوره ای و فناوری، تفاهم نامه همكاری دوجانبه میان مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و مرکز پژوهشهاي شوراي اسلامی شهر مشهد منعقد شد.

5. ۱۹ ژانویه ۲۰۲۰
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور سومین  پیش نشست همایش تعامل نظام دانشگاهی و فضای اجتماعی با عنوان "نقش اجتماعی دانشگاه برای مقابله با آلودگی هوا" با حضور دکتر یوسف رشیدی، دکتر محسن ناصری و مهندس محمد درویش  روز دوشنبه ۷ بهمن ماه ساعت ۱۴ الی ۱۶ در محل مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور برگزار خواهد شد.

6. ۱۵ ژانویه ۲۰۲۰
    • ۰ دیدگاه

دومین نشست تخصصی دانشگاه کارآفرین از نظر تا عمل با موضوع ارائه الگوی مفهومی و اجرایی دانشگاه کارآفرین روز چهارشنبه ۲۵ دی ماه با سخنرانی دکتر احمدرضا بهرامی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فردوسی مشهد و دکتر یعقوب مهارتی، مدیر برنامه و بودجه و نظارت راهبردی دانشگاه فردوسی مشهد در سالن مرحوم قانعی راد برگزار شد.

انتظار داریم دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان پایلوت کارآفرینی آماده و سپس معرفی شود

7. ۱۳ ژانویه ۲۰۲۰
    • ۰ دیدگاه

کرسی یونسکو در ترویج علم با حضور دکتر وحید احمدی، مشاور وزیر و رئیس مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، غلامرضا غفاری معاون فرهنگی وزارت علوم، حجت‌الله ایوبی دبیر کل کمیسیون ملی یونسکو، دکتر قدیمی، رییس کرسی یونسکو در ترویج علم و معاون پژوهش و فناوری مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و برخی دیگر از اصحاب علم و فناوری کشور در مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور افتتاح شد.

8. ۱۲ ژانویه ۲۰۲۰
    • ۰ دیدگاه

مرکز نوآوری مدیریت و سیاستگذاری علم، فناوری و نوآوری مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور رویداد نوآوری کسب و کارهای نوآفرین علوم انسانی، اجتماعی و مدیریتی را برگزار میکند.

9. ۱۲ ژانویه ۲۰۲۰
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور مراسم افتتاحیه کرسی  یونسکو در ترویج علم روز دوشنبه ۲۳ دی ماه ساعت ۱۴ الی ۱۶ در محل مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور برگزار میشود.
    گفتنیست "کرسی یونسکو در ترویج علم" در پاییز ۱۳۹۸ با هدف ایجاد شبکه ای از کنشگران اصلی ترویج علم اعم از افراد و نهادهای فعال در این حوزه و گفتمان سازی در حوزه ترویج علم در جامعه با امضای تفاهم‌نامه همکاری میان مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و سازمان علمی، فرهنگی و آموزشی ملل متحد (یونسکو) در گروه ترویج علم این مرکز راه‌اندازی شده است.

10. ۱۲ ژانویه ۲۰۲۰
    • ۰ دیدگاه

نشست نقش موزه‌های علم و فناوری در ترویج صلح که با حضور استاد میر سید احمد محیط طباطبایی، رئیس ایکوم ایران و دکتر فابیو کاربونه، استاد دانشگاه کاونتری انگلستان و سفیر ارشد موسسه بین‌المللی صلح از طریق گردشگری شنبه ۲۱ دی ماه در سالن مرحوم قانعی راد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، دکتر کاربونه ضمن تاکید بر نقش روایت‌گری موزه‌های علم و فناوری و این موضوع که تکنولوژی و تکنیک به شدت زندگی انسان را تحت‌الشعاع قرار داده است، گفت: صلح یک طیف است و اگر جامعه با ارزش‌هایی همچون صلح در ارتباط باشد، تکنولوژی هم به خوبی کار خودش را می‌کند.

صفحه‌ها

مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور کانون تفکر در زمینه سیاست‌پژوهی و سیاست‌سازی علم، پژوهش و فناوری در سطح ملی.

خبرنامه الکترونیک