Hello our valued visitor, We present you the best web solutions and high quality graphic designs with a lot of features.‎ just login to your account and enjoy .‎.‎.‎

<none>

به پایگاه اطلاع‌رسانی «مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور» خوش‌آمدید!
جهت عضویت اینجا کلیک نمایید.

شما اینجا هستید

1. ۲۹ دى ۱۳۹۷
    • ۰ دیدگاه

مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، جشنواره کارآفرینی در پایان نامه های دانشجویی را با اهداف زیر برگزار می کند:

2. ۲۹ دى ۱۳۹۷
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز، انجمن علمی آینده نگری ایران و گروه آینده پژوهی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور پیرو برگزاری سلسله نشست های علمی خود و به منظور ارتقای نقش و جایگاه علمی و پیشبرد برنامه ها واهداف خود با سخنرانی دکتر مصطفی حسینی گلکار عضو هیات علمی پژوهشکده آینده پژوهی ایران در سالن اجتماعات مرکز برگزار شد.

3. ۲۳ دى ۱۳۹۷
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور نشست مشترکی با حضور دکتر وحید احمدی، مشاور وزیر علوم و رئیس مرکز و دکتر نصرت الله ضرغام، رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران و جمعی از اعضای هیأت علمی مرکز در محل مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور برگزار شد.

دکتر وحید احمدی در ابتدای نشست ضمن خوشامدگویی و ابراز خرسندی از حضور دکتر نصرت الله ضرغام در این مرکز گفت: تلاش ما در مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور این است که در مرحله اول شبکه ملی از مجموعه صاحبنظران و افرادی که متخصص حوزه STI هستند تشکیل دهیم.

4. ۲۲ دى ۱۳۹۷
    • admin
    • ۰ دیدگاه

به اطلاع متقاضیان جذب هیأت علمی در مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور می رساند مطابق زمانبندی جدول ذیل روزهای یک شنبه و دوشنبه مورخ ۲۳ و ۲۴ دی ماه ۱۳۹۷ به آدرس: تهران- میدان ونک- خیابان ملاصدرا- خیابان شیرازی جنوبی-خیابان دکتر قانعی راد (خیابان سهیل)- شماره ۹- سالن جلسات طبقه همکف حضور یابند.

لازم به ذکر است حضور افراد ۳۰ دقیقه قبل از ساعت اعلام شده به منظور تطابق مدارک در محل ضروری است.

مدارك مورد نیاز جهت حضور در مصاحبه

ارائه مدارك ذيل الزامي است:

5. ۱۵ دى ۱۳۹۷
    • ۰ دیدگاه

پنجمین نشست تخصصی موزه‎ها و مجموعه‎های علمی دانشگاهی با حضور مدیران و نمایندگان موزه‎های دانشگاهی سراسر کشور صبح روز چهارشنبه ۱۲ دی ماه ۹۷ در محل وزارت‎ علوم تحقیقات و فناوری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، در ابتدای این مراسم دکتر سیف‎اله جلیلی رئیس این موزه هدف از برگزاری این نشست را جلب نظر مسئولان به موزه‎های دانشگاهی به عنوان مهم‎ترین مرحله نظام‎مندسازی این موزه‎ها دانست و افزود: موزه‎های دانشگاهی مهم‎ترین مراکز ترویج علم در جامعه و بعبارتی دانشگاه‎های عمومی هستند.

6. ۱۲ دى ۱۳۹۷
    • ۰ دیدگاه

به استحضار می‌رساند روز شنبه مورخ ۱۵ دی ماه ۱۳۹۷، دفاع از رساله دانشجوی دکتری مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور در رشته آینده پژوهی، مرتضی بیرنگ، ساعت ۷:۳۰ الی ۹:۳۰، با حضور اعضای هیأت داوران داخلی، دکتر رضا نقی زاده و دکتر امیر هوشنگ حیدری و هیات داوران خارجی، دکترخرازی و دکتر خزایی، استاد مشاور، دکتر اکرمی فر و دکتر امیر ناظمی، استاد راهنما، دکترحبیب اله طباطبائیان، در محل سالن جلسات مرکز برگزار خواهد شد. عنوان رساله وی «سناریو نگاری آینده علوم و فناوریهای شناختی در ایران» است.

7. ۱۰ دى ۱۳۹۷
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، دکتر وحید احمدی در مراسم رونمایی از سردیس محمدامین قانعی‌راد که امروز در سالن جلسات مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور برگزار شد، گفت: خوشحال هستیم که در اینجا علم و عالم را بزرگ می‌داریم.

وی ادامه داد: معمولاً مرسوم است که برای شهدا بزرگداشت بگیریم اما اعتقاد ما این است که باید برای بزرگان جامعه علمی نیز بزرگداشت گرفته شود. معیار ما حدیث «مداد العلما  افضل من دماء الشهدا» است.

مشاور وزیر علوم افزود: شخصیت قانعی‌راد افتخار بزرگی برای جامعه علمی کشور و فردی بسیار دلسوز و دقیق در مسائل بود.

8. ۳ دى ۱۳۹۷
    • ۰ دیدگاه

در جهت گسترش همکاری‌های مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و معاونت اجتماعی و امور فرهنگی شهرداری تهران، نشستی در مرکز با حضور دکتر ولی‌الله شجاع‌پوریان، معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، دکتر مرتضی توکلی، مرتضی توکلی مدیرکل آموزش و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران، دکتر وحید احمدی، مشاور وزیر و رئیس مرکز، دکتر اکرم قدیمی، سرپرست معاونت پژوهش و فناوری، دکتر خسرو پیری، مشاور رئیس و برخی از اعضای هیأت علمی مرکز برگزار شد.

9. ۲ دى ۱۳۹۷
    • ۰ دیدگاه

دکتر وحید احمدی، مشاور وزیر و رئیس مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور طی نشستی با حضور دکتر علی‌محمد فلاح‌زاده، دبیر کمیسیون علمی، تحقیقاتی و فناوری هیأت دولت، ضمن معرفی فعالیت‌ها و مأموریت‌های مرکز، بر همکاری میان این دو نهاد تأکید کرد.

وی در ابتدا اظهار داشت: مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور در کنار دیگر دستگاه‌های اجرایی علم و فناوری کشور، مانند وزارت علوم و مجموعه‌ آموزش و پرورش (نظام آموزش عالی و آموزش و پرورش)، به عنوان یک مجموعه فکری، سیاست‌پژوهی و سیاست‌گذاری، حضور و نقش اتاق فکر کل کشور را بر عهده دارد.

10. ۲ دى ۱۳۹۷
    • ۰ دیدگاه

در همایش پژوهش، فناوری و مسئولیت اجتماعی که در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد انجمن‌های علمی برتر کشور توسط وزیر علوم، تحقیقات و فناوری مورد تقدیر قرار گرفتند.

همچنین در این همایش از پنل‌های تخصصی که شامل پنل انجمن‌های علمی و ترویج علم، پنل بررسی تجربه‌های موفق در حوزه بین‌الملل، پنل انجمن‌های علمی و مسئولیت‌های اجتماعی می‌شود، پس از ایراد سخنرانی توسط وزیر علوم تقدیر به عمل آمد.

صفحه‌ها

مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور کانون تفکر در زمینه سیاست‌پژوهی و سیاست‌سازی علم، پژوهش و فناوری در سطح ملی.

خبرنامه الکترونیک