Hello our valued visitor, We present you the best web solutions and high quality graphic designs with a lot of features.‎ just login to your account and enjoy .‎.‎.‎

<none>

به پایگاه اطلاع‌رسانی «مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور» خوش‌آمدید!
جهت عضویت اینجا کلیک نمایید.

شما اینجا هستید

1. ۷ مهر ۱۳۹۹
    • ۰ دیدگاه

به اطلاع ایده پردازان، تیم های آماده رشد و کسب و کارهای نوپا در حوزه علوم پایه می رساند، در راستای حمایت از ایجاد کسب و کارهای مبتنی بر فناوری و نوآوری در سال جهش تولید و با هدف تبدیل دارایی های فکری به ثروت و بررسی آثار ویروس کرونا بر تغییر الگوی زیستی همگام با فناوری های جدید، چهارمین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان برگزار می شود. از کلیه علاقه مندان دعوت می شود با مراجعه به وبگاه جشنواره، نسبت به ثبت نام و اعلام آمادگی برای شرکت در جشنواره اقدام نمایند.

2. ۲ مهر ۱۳۹۹
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، نشست مجازی بین المللی سازی موسسات پژوهشی در ایران: بررسی فرآیندها و چشم اندازها با سخنرانی دکتر مریم صنیع اجلال، عضو هیات علمی مرکز برگزار شد.

3. ۲ مهر ۱۳۹۹
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، پانزدهمین جلسه شورای راهبری بازنگری سیاست‌های کلی انرژی با موضوع بررسی و جمع‌بندی رویکرد کلان در تدوین پیش‌نویس سیاست‌های کلی انرژی به میزبانی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور برگزار شد.

4. ۱ مهر ۱۳۹۹
    • ۰ دیدگاه

در ادامه سلسله نشست های آنلاین مرکز،‌ نشست مجازی "علم، اخلاق و سیاست علم" با سخنرانی دکتر شقاقی عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی  روز دو شنبه ۳۱ شهریور ماه ۹۹ برگزار شد.

5. ۳۱ شهريور ۱۳۹۹
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، یکصد و سیزدهمین جلسه شورای مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور با حضور رییس، معاون پژوهش و فناوری، اعضای خارجی شورا و مدیران گروههای پژوهشی مرکز برگزار شد.
    در این جلسه طرح های خاتمه یافته، تمدید قرارداد برخی از طرح های پژوهشی و شرایط برگزاری کارگاه یک روزه اخلاق پژوهش مورد بررسی قرار گرفت.

6. ۳۰ شهريور ۱۳۹۹
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، نشست مجازی مقدمه ای بر الگوی شکل گیری بوم سازگان کسب و کارهای فراگیر آینده با سخنرانی دکتر سحر کوثری عضو هیات علمی این مرکز برگزار شد.
    در این نشست مجازی دکتر کوثری در ابتدا به مقایسه تفاوت زیست بوم و بوم سازگان پرداخت و تاکید کرد: بوم سازگان و نظام نوآوری تفاوت هایی دارد. وی در ادامه اظهار کرد: بوم سازگان حداکثر توان مقابله با عدم قطعیت های ناشی از بازار، کاربرد و  تقاضا و بیشترین قابلیت همکاری را در میان شرکا فراهم میکند. وی از خودسازماندهی، نوآیندی، هم تکاملی و سازگاری به عنوان ویژگی های اصلی بوم سازگان نام برد.

7. ۲۹ شهريور ۱۳۹۹
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، نشست مجازی بین المللی سازی موسسات پژوهشی در ایران؛ بررسی فرآینده ها و چشم انداز با سخنرانی دکتر مریم صنیع اجلال، عضو هیات علمی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور برگزار می شود.

زمان: سه شنبه ۱ مهرماه ۱۳۹۹

علاقه مندان میتوانند از طریق آدرس https://www.skyroom.online/ch/nrisp.ac.ir/farayand در این نشست شرکت نمایند.

8. ۲۹ شهريور ۱۳۹۹
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، نشست مجازی "علم، اخلاق و سیاست علم " روز دوشنبه ۳۱ شهریور ماه ۹۹، از ساعت ۱۰ با سخنرانی " دکتر مهدی شقاقی "، عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی برگزار می شود.
    علاقه مندان میتوانند از طریق لینک زیر در این نشست شرکت نمایند:

www.skyroom.online/ch/nrisp.ac.ir/elm

9. ۲۹ شهريور ۱۳۹۹
    • ۰ دیدگاه

در ادامه سلسله نشست های آنلاین مرکز،‌ نشست مجازی " کنسرسیوم سنجش و ارزیابی علم، فناوری و نوآوری در ایران: مسائل و راهکارها " با سخنرانی دکتر پریسا علیزاده، سرپرست معاونت پژوهشی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، دکتر عبدالرضا نوروزی چاکلی سرپرست گروه علم سنجی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و دکتر المیرا جنوی عضو هیات علمی این مرکز روز سه شنبه ۲۵ شهریور ماه ۹۹ برگزار شد.

10. ۲۵ شهريور ۱۳۹۹
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، نشست مجازی نقد فیلم Elysium  از دیدگاه آینده پژوهی برگزار شد.

صفحه‌ها

مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور کانون تفکر در زمینه سیاست‌پژوهی و سیاست‌سازی علم، پژوهش و فناوری در سطح ملی.

خبرنامه الکترونیک