Hello our valued visitor, We present you the best web solutions and high quality graphic designs with a lot of features.‎ just login to your account and enjoy .‎.‎.‎

<none>

به پایگاه اطلاع‌رسانی «مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور» خوش‌آمدید!
جهت عضویت اینجا کلیک نمایید.

شما اینجا هستید

1. ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۷
    • ۰ دیدگاه

دومین نشست بررسی فعالیت‌های ترویج علم مراکز علمی و پژوهشی، روز دوشنبه بیست‌وچهارم اردیبهشت ماه ۱۳۹۷ در مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور برگزار شد.

2. ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۷
    • ۰ دیدگاه

دکتر محمدامین قانعی‌راد، مدیر گروه پژوهشی علم و جامعه مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، طی حکمی از طرف دکتر اشرف بروجری، رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، به عنوان مشاور علمی ریاست سازمان و همچنین مدیریت اندیشگاه فرهنگی منصوب شد.

در حکم وی آمده:

"با عنایت به تعهد، شایستگی و سابقه درخشان جنابعالی در حوزه علم و پژوهش، به موجب این ابلاغ به عنوان «مشاور علمی ریاست سازمان» منصوب می‌شوید. انتظار دارد با هماهنگی اینجانب و بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود و با همکاری و همراهی معاونین، مدیران و مشاوران محترم سازمان در انجام هدایت و راهبری «اندیشگاه فرهنگی» موید باشید."

3. ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۷
    • admin
    • ۰ دیدگاه

دکتر منصور غلامی، وزیر علوم تحقیقات و فناوری، روز بیست‌وسوم اردیبهشت ماه ۱۳۹۷ از مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور بازدید کرد.

در این بازدید که به همراهی دکتر وحید احمدی، مشاور وزیر علوم و رئیس مرکز تحقیقات سیاست علمی کشورومعاونین مرکز انجام گرفت، دکتر غلامی در ابتدا از واحدهای مختلف، بازدید و با برخی از مدیران گروه‌های پژوهشی مرکز گفتگو کرد و سپس در نشستی با حضور رئیس، معاونان، اعضای هیات علمی و کارکنان مرکز به سخنرانی کوتاهی پرداخت.

4. ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۷
    • ۰ دیدگاه

نشست کارگروه حوزه نفت و گاز سند ملی علم، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان انرژی، روز چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت ماه ۱۳۹۷، با حضور دکتر ناصر باقری‌مقدم، معاون پژوهش و فناوری مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و مشاور وزارت نفت و مدیران حوزه پژوهش و فناوری صنعت نفت در مرکز برگزار شد.

با توجه به آنکه مطالعات اولیه تدوین این سند در دبیرخانه عالی شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری (عتف) و با محوریت مرکز انجام شده، این نشست با هدف ارائه گزارشی از روش‌شناسی و فرآیند تدوین سند، نهایی‌سازی اهداف در حوزه نفت و گاز و اتخاذ تصمیمات مقتضی تشکیل شد.

5. ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۷
    • ۰ دیدگاه

سمینار زنانگی/مردانگی و تحول ساختار دانش و فرهنگ، روز یکشنبه شانزدهم اردیبهشت ماه ۱۳۹۷، با حضور دکتر فهیمه نظری، جامعه‌شناس و دبیر سمینار، دکتر زهرا محققیان، استادیار پژوهشکده مطالعات قرآنی و پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، اسماعیل خلیلی، پژوهشگر و دبیر گروه جامعه‌شناسی علم و معرفت، دکتر آمنه میرخوشخو، دکترای علوم سیاسی از دانشگاه تهران، دکتر نعمت الله فاضل، انسان شناس و دانشیار پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، دکتر یعقوب موسوی، دانشیار دانشکده جامعه شناسی دانشگاه الزهرا و سمانه معظم، پژوهشگر در زمینه معرفت زنانه در ایران، به عنوان ارائه دهندگان مقاله در سالن جلسات مرکز تحقیقات

6. ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۷
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، نشستی با حضور دکتر وحید احمدی، مشاور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، دکتر برات قبادیان معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت و مهندس نصراله جهانگرد، معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در مرکز با هدف گسترش همکاری‌های فی مابین برگزار شد.

7. ۹ ارديبهشت ۱۳۹۷
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی، دکتر سید محمد امین قانعی راد عضو هیأت علمی مرکز، محمد همایون صدر و امید سبزواری به عنوان اعضای علی البدل نمایندگان انجمن های علمی در شورای عالی عتف انتخاب شدند.

بهزاد قره یاضی و مجید قاسمی به عنوان نمایندگان انجمن های علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و محمدرضا واعظ مهدوی به عنوان نماینده انجمن های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور، حائز اکثریت آرا شده و به شورای عالی عتف راه یافتند.

8. ۲ ارديبهشت ۱۳۹۷
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، به منظور توسعه همکاری های علمی پژوهشی در حوزه سیاست پژوهی در حوزه علم، فناوری و نوآوری تفاهم نامه ای میان مرکز بررسی ها استراتژیک ریاست جمهوری و مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور منعقد گردید.

9. ۱ ارديبهشت ۱۳۹۷
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، مراسم اختتامیه جشنواره دانش‌آموزی "فردا ممکن است در شهر من زلزله بیاید" به همت انجمن ترویج علم ایران و با حمایت مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، روز پنجشنبه سی‌ام فرودین ماه ۱۳۹۷ در باغ کتاب تهران برگزار شد.

10. ۲۹ فروردين ۱۳۹۷
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، نوزدهمین نشست اعضای شورای راهبری توسعه روش‌های نوین مالی وزارت عتف با حضور دکتر وحید احمدی، مشاور وزیر علوم و رئیس مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، دکتر حسین عسکریان ابیانه، معاون معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، دکتر هادی سحابی ذیحساب و مدیرکل امور مالی وزارت علوم، مهندس محمد عبدالحسینی، مدیر کل دفتر برنامه، بودجه و تشکیلات صبح امروز در مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور برگزار شد.

صفحه‌ها

مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور کانون تفکر در زمینه سیاست‌پژوهی و سیاست‌سازی علم، پژوهش و فناوری در سطح ملی.

خبرنامه الکترونیک