Hello our valued visitor, We present you the best web solutions and high quality graphic designs with a lot of features.‎ just login to your account and enjoy .‎.‎.‎

<none>

به پایگاه اطلاع‌رسانی «مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور» خوش‌آمدید!
جهت عضویت اینجا کلیک نمایید.

شما اینجا هستید

1. ۳ شهريور ۱۳۹۸
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور نشست تخصصی تبیین جایگاه حقوقی نهادهای تصمیم ساز در نظام علوم، تحقیقات و فناوری ایران روز شنبه ۲ شهریور ماه با سخنرانی دکتر صفر بیگ زاده، عضو هیات علمی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) برگزار شد.

در ابتدای این نشست که به همت گروه اخلاق علم و فناوری مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور برگزار شد دکتر بیگ زاده در مقدمه ای به تعریف قانون پرداخت. وی گفت: قطعیت و قابل پیش بینی بودن از ویژگی های اصلی قانون است.

2. ۲۷ مرداد ۱۳۹۸
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، میز گرد تخصصی کاربست نظریه پیچیدگی در آینده پژوهی از سلسله میزگرد های تخصصی آینده پژوهی به همت گروه آینده اندیشی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور روز شنبه ۲۶ مردادماه برگزار گردید.

در ابتدای این نشست که با سخنرانی دکتر حسن بشیری، عضو هیات علمی گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی همدان و عضو مدعو گروه آینده اندیشی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور برگزار شد، دکتر امیر هوشنگ حیدری ضمن خوش آمدگویی به حضار به اهمیت بحث پیچیدگی در آینده پژوهی اشاره کرد.

3. ۲۷ مرداد ۱۳۹۸
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، این مرکز نشست تخصصی تبیین جایگاه حقوقی نهادهای تصمیم ساز در نظام علوم، تحقیقات و فناوری ایران را با سخنرانی دکتر صفر بیک زاده، عضو هیات علمی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) برگزار می کند. این نشست شنبه۲ شهریور ماه ۱۳۹۸ ساعت ۱۶تا ۱۸ در محل مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور برگزار خواهد شد.

4. ۲۲ مرداد ۱۳۹۸
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، به همت گروه آینده اندیشی این مرکز نشست تخصصی کاربست نظریه پیچیدگی در آینده پژوهی با سخنرانی دکتر حسن بشیری، عضو هیات علمی گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی همدان و عضو مدعو گروه آینده اندیشی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور برگزار میشود. این نشست که از سلسله میزگردهای تخصصی آینده پژوهی می باشد، شنبه ۲۶ مردادماه ۱۳۹۸ ساعت ۱۶تا ۱۸ در محل مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور برگزار خواهد شد.

حضور در این نشست  برای عموم رایگان و آزاد است

5. ۱۹ مرداد ۱۳۹۸
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور دومین همایش ملی تعامل نظام دانشگاهی و فضای اجتماعی: راهبردها و چالش­ها  با هدف ایجاد ارتباط میان نظام دانشگاهی و فضای اجتماعی میان نهادهای تولیدکنندۀ دانش و عموم شهروندان و نقش آن در کارآمد کردن پژوهش‌ها و دستاوردهای دانشگاهی برگزار میشود. زمان دریافت چکیده مقالات ۱۰ مهر ماه۱۳۹۸ می‌باشد.

محورهای همایش:

6. ۱ مرداد ۱۳۹۸
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، میز گرد تخصصی معرفی مفاهیم، مبانی و مدل های ره‌نگاشت فناوری از سلسله میزگرد های تخصصی آینده پژوهی به همت گروه آینده اندیشی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور روز دوشنبه ۳۱ تیرماه برگزار گردید.

در ابتدای این نشست که با سخنرانی دکتر حامد کاشانی، مدرس و پژوهشگر حوزه آینده پژوهی و هوافضا برگزار گردید، دکتر امیرهوشنگ حیدری به معرفی گروه آینده اندیشی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور پرداخت.

در ادامه دکتر حامد کاشانی به تشریح مفاهیم، مبانی و مدل های ره‌نگاشت فناوری پرداخت. وی تاکید کرد: شالوده هرگونه برنامه ریزی آینده محور، پیش بینی است.

7. ۱ مرداد ۱۳۹۸
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، نشست مشترکی با حضور امیر دریادار حبیب الله سیاری، معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران به همراه جمعی از فرماندهان ارشد ارتش و مدیران مرکز  با دکتر وحید احمدی ، مشاور وزیر و رییس مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور برگزار شد.

8. ۲۶ تير ۱۳۹۸
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور جلسه هیئت تحریریه فصلنامه علمی - ترویجی رهیافت  ۲۲ تیرماه در محل مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور برگزار شد.

دراین جلسه که با حضور دکتراکرم قدیمی سردبیر فصلنامه و دیگر اعضا (دکتر آریا الستی ، دکتر محمد حسینی بهشتی، دکتر رضا مکنون ، دکتر مقصود فراستخواه ، دکترفریده عصاره ، دکتر محمد رضا آراسته ) برگزار شد گزارش فعالیت های صورت گرفته ارائه شد و تدوین سیاستهای رهیافت در انتشارمقالات و نمایش سایت جدید رهیافت موضوعاتی بود که در جلسه مطرح شد.

9. ۲۵ تير ۱۳۹۸
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، این مرکز و انجمن ترویج علم ایران روز دوشنبه ۲۴ تیرماه کارگاه آموزشی علم و واژگان علمی را برگزار کردند.

در این کارگاه که با حضور علاقه مندان، دبیران و معلمان در محل مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور برگزار گردید دکتر منصور وصالی به آموزش مفاهیم علم پرداخت.

10. ۲۵ تير ۱۳۹۸
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، انجمن ترویج علم ایران و مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور نشست بحران آب از خشکسالی تا سیلاب را روز یکشنیه ۲۴ تیرماه برگزار کردند.

این نشست که با مدیریت دکتر مهدی زارع عضو هیات علمی پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله برگزار شد تغییرات اقلیمی و مدیریت منابع آب مورد بررسی قرار گرفت.

در ابتدای نشست دکتر اویس ترابی متخصص مدیریت منابع آب گفت: تهران توانایی مقابله با سیل هایی با بازگشت ۵۰ ساله را دارد و در این خصوص ایمن است. وی همچنین تاکید کرد شهر تهران در مورد سیلاب رسوبات واریزه ایی ایمن نیست.

صفحه‌ها

مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور کانون تفکر در زمینه سیاست‌پژوهی و سیاست‌سازی علم، پژوهش و فناوری در سطح ملی.

خبرنامه الکترونیک