Hello our valued visitor, We present you the best web solutions and high quality graphic designs with a lot of features.‎ just login to your account and enjoy .‎.‎.‎

<none>

به پایگاه اطلاع‌رسانی «مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور» خوش‌آمدید!
جهت عضویت اینجا کلیک نمایید.

شما اینجا هستید

1. ۳۰ آبان ۱۳۹۷
    • ۰ دیدگاه

نشست "علم و تکنولوژی: سویه‌های اخلاقی" از سری نشست‌های هفته ترویج علم با همکاری مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و به میزبانی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) در هفته ترویج علم برگزار شد.

2. ۲۸ آبان ۱۳۹۷
    • ۰ دیدگاه

فروم تخصصی بررسی «انتظارات متقابل و الگوی تعامل مناسب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی» روز دوشنبه ۲۸ آبان‌ماه ۱۳۹۷ با حضور دکتر وحید احمدی، مشاور وزیر علوم و رئیس مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، دکتر حسین رحیمی، عضو هیأت علمی دانشگاه تربیت مدرس، دکتر علی‌اصغر پورعزت، عضو هیأت علمی دانشکده مدیریت دانشگاه تهران و دکتر رضا نقی‌زاده، عضو هیأت علمی مرکز، به عنوان اعضای اصلی فروم، در مرکز برگزار شد.

3. ۲۶ آبان ۱۳۹۷
    • ۰ دیدگاه

مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور با حمایت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، فروم تخصصی بررسی انتظارات متقابل و الگوی مناسب تعامل وزارت علوم و دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی را برگزار می‌کند.

زمان: دوشنبه ۲۸ آبان‌ماه ۱۳۹۷ ساعت ۹ الی ۱۱

مکان: سالن اجتماعات مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور

علاقمندان برای شرکت در این فروم می‌توانند جهت ثبتنام رایگان با شماره‌های ۰۲۱۸۸۰۳۶۱۴۴ داخلی ۱۱۸ و همراه ۰۹۱۵۳۲۲۷۴۱۳ تماس حاصل فرمایند.

4. ۲۶ آبان ۱۳۹۷
    • ۰ دیدگاه

اولین نشست تخصصی تعامل نظام دانشگاهی و فضای اجتماعی، در هفته ترویج علم و با سخنرانی دکتر مقصود فراستخواه، عضو هیأت علمی موسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی، دکتر حسین ابراهیم‌آبادی، رئیس مرکز نشر، دکتر سروش قاضی‌نوری، عضو هیأت علمی دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه تربیت مدرس، دکتر نعمت‌الله فاضلی، عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی و دکتر موسی اکرمی، عضو هیأت علمی دانشکده الهیات و فلسفه دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات در مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور برگزار شد.

5. ۲۵ آبان ۱۳۹۷
    • ۰ دیدگاه

مراسم نوزدهمین دوره جایزه ترویج علم، عصر امروز (پنجشنبه ۲۴ آبان ۹۷) در سالن فردوسی خانه اندیشمندان علوم انسانی، با نکوداشت استاد فرزانه، دکتر یوسف ثبوتی برگزار شد.

6. ۲۲ آبان ۱۳۹۷
    • ۰ دیدگاه

مراسم بزرگداشت «علم در خدمت صلح و توسعه» روز دوشنبه ۲۱ آبان‌ماه ۱۳۹۷ در محل وزارت علوم و به همت مرکز تحقیقات سیاست عمی کشور برگزار شد.

در این مراسم، دکتر وحید احمدی، مشاور وزیر علوم و رئیس مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، دکتر محمد جلالی، دبیر کمیسیون انجمن‌های علمی ایران، دکتر حجت‌الله ایوبی، دبیر کل کمیسیون ملی یونسکو، دکتر نسرین مصفا، رئیس انجمن ایرانی سازمان ملل متحد، دکتر محمد راسخ، استاد فلسفه حقوق دانشگاه شهید بهشتی و دکتر هادی خانیکی، استاد علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی، به ایراد سخنرانی پرداختند.

7. ۱۵ آبان ۱۳۹۷
    • admin
    • ۰ دیدگاه

برنامه های مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور در هفته ترویج علم به شرح زیر است:

روز عنوان برنامه عنوان برنامه
    دوشنبه ۲۱ آبان‌ماه ۹۷

بزرگداشت روز جهانی علم در خدمت صلح وتوسعه
    با حضور دکتر احمدی، دکتر ایوبی، دکتر جلالی، دکتر خانیکی،

8. ۱۳ آبان ۱۳۹۷
    • ۰ دیدگاه

انجمن ترویج علم ایران با همکاری مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و آزمایشگاه ملی نقشه‌برداری مغز، روز دوشنبه ۲۱ آبان‌ماه ۱۳۹۷، نشست نقد و نمایش فیلم Inception را در مرکز برگزار می کنند. در این نشست، دکتر غلامعلی حسین‌زاده، مهندس شادمهر راستین و مهندس مهران کاشانی به عنوان سخنران حضور خواهند داشت.

از علاقمندان دعوت می‌شود جهت نام‌نویسی (رایگان) برای شرکت در این رویداد، از طریق وبسایت https://evnd.co/x0SLp اقدام نمایند.

9. ۹ آبان ۱۳۹۷
    • ۰ دیدگاه

اولین همایش ملی "ارتباط علوم انسانی، تولید و صنعت" ۵ و ۶ اسفندماه ۱۳۹۷ در پژوهشگاه علوم انسانی و مطلعات فرهنگی و مرکز همایش‌های سازمان اسناد کتابخانه ملی ایران برگزار می‌شود. علاقه‌مندان برای شرکت در این همایش می توانند اصل مقالات خود در زمینه‌های حقوق، اقتصاد، تاریخ، علوم انسانی، فرهنگ، مدیریت، روانشناسی، علوم تربیتی، اخلاق و علوم اجتماعی را تا تاریخ ۱ دی‌ماه ۱۳۹۷ (چکیده مقالات تا ۱۵ آذرماه) به دبیرخانه همایش ارسال کنند.

برای اطلاعات بیشتر در رابطه با نحوه ارسال آثار و محورهای تخصصی این همایش، به وبسایت hiconf.ihcs.ac.ir مراجعه کنید.

10. ۵ آبان ۱۳۹۷
    • ۰ دیدگاه

با موافقت رئیس بخش آموزش عالی یونسکو و مسئول برنامه کرسی‌های یونسکو، پیتر ولز، مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور به عنوان نهاد میزبان کرسی یونسکو در زمینه ترویج علم انتخاب شد.

کرسی‌های یونسکو ارگان‌های ملی یا منطقه‌ای هستند که فعالیت‌های آنها پیرامون یک موضوع خاص علمی متمرکز شده است. یک کرسی یونسکو می‌تواند به عنوان یک  واحد جدید  آموزشی یا پژوهشی در یک دانشگاه یا یک نهاد تحقیقاتی در حوزه آموزش عالی، تشکیل شود.

صفحه‌ها

مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور کانون تفکر در زمینه سیاست‌پژوهی و سیاست‌سازی علم، پژوهش و فناوری در سطح ملی.

خبرنامه الکترونیک