Hello our valued visitor, We present you the best web solutions and high quality graphic designs with a lot of features.‎ just login to your account and enjoy .‎.‎.‎

<none>

به پایگاه اطلاع‌رسانی «مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور» خوش‌آمدید!
جهت عضویت اینجا کلیک نمایید.

شما اینجا هستید

1. ۱۱ تير ۱۳۹۹
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات کشور، کارگاه آشنایی با آینده پژوهی و مبانی آن، با حضور رییس دانشگاه خوارزمی، معاونان، روسای دانشکدها و مدیران دانشگاه  در سالن ابوریحان برگزار شد.

2. ۱۰ تير ۱۳۹۹
    • ۰ دیدگاه

نشست مراجع ملی همکاریهای بین المللی (فوکال پوینت) با حضور دکتر وحید احمدی، مشاور وزیر و رییس مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، دکتر کوهیان، معاون همکاری های علمی و سازمان های تخصصی، دکتر اکرم قدیمی، معاون پژوهش و فناوری مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و جمعی از مدیران همکاری های بین المللی دانشگاه ها و موسسات آموزشی و پژوهشی به صورت مجازی برگزار شد.

3. ۹ تير ۱۳۹۹
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، در جلسه ای که با حضور دکتر وحید احمدی، مشاور وزیر و رییس مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، دکتر قاضی زاده، رییس پژوهشگاه نیرو و جمعی از مدیران و معاونین مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و پژوهشگاه نیرو برگزار شد، مذاکرات اولیه در خصوص برگزاری فعالیت های مشترک مرکز و پژوهشگاه نیرو انجام شد.

در این جلسه مقرر شد علاوه بر فعالیت های قرارداری بین این دو مجموعه، فعالیت هایی جهت جریان مستمر دانش برقرار شود.

4. ۸ تير ۱۳۹۹
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور به نقل از گروه دانشگاه خبرگزاری آنا: نایب‌رئیس انجمن آینده‌نگری ایران گفت: نداشتن تجربه قبلی برای آموزش مجازی و گرانی سرویس‌های اینترنتی مشکلات زیادی را برای دانش‌آموزان و دانشجویان در دوره شیوع ویروس کرونا ایجاد کرد.

5. ۷ تير ۱۳۹۹
    • ۰ دیدگاه

دکتر وحید احمدی مشاور وزیر و رئیس مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و دکتر غلامرضا کریمی، قائم مقام وزیر آموزش و پرورش در امور بین الملل و دبیرکل کمیسیون ملی آیسسکو در جمهوری اسلامی ایران با هدف توسعۀ همكاري‌هاي علمي، پژوهشي و اجرایی و بهره‌مندي از امكانات و توانمندي‌هاي يكديگر تفاهم نامه همکاری امضاء کردند.

6. ۴ تير ۱۳۹۹
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، نشست تحلیل (فرصت ها و تهدیدهای) آینده پژوهانه کرونا در حوزه های هنر، معماری و شهرسازی، به همت گروه آینده‌پژوهی مرکزبه صورت آنلاین با سخنرانی‌های دکتر فاطمه شاهرودی (هیأت علمی گروه پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی تهران مرکزی) و دکتر محمود رضایی (هیأت علمی گروه شهرسازی دانشگاه آزاد اسلامی تهران مرکزی) برگزار شد.

7. ۱ تير ۱۳۹۹
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور مراسم دومین سالگرد درگذشت و نکوداشت استاد دکتر محمد امین قانعی راد با محور دغدغه های اجتماعی یک جامعه شناس مردم دار برگزار شد.

8. ۲۷ خرداد ۱۳۹۹
    • ۰ دیدگاه

دکتر وحید احمدی، مشاور وزیر و رییس مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و دکتر رضا داوری اردکانی، رئیس فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران با هدف توسعۀ همكاري‌هاي علمي، پژوهشي و اجرایی تفاهم نامه همکاری امضاء کردند.

9. ۲۷ خرداد ۱۳۹۹
    • ۰ دیدگاه

بیانیه «آینده دانشگاه‌ها در ایران؛ جامعه‌محور و کارآفرین» با حضور دکتر اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهوری و دکتر منصور غلامی، وزیر علوم ، تحقیقات و فناوری رونمایی شد.

10. ۶ ارديبهشت ۱۳۹۹
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، دکتر وحید احمدی مشاور وزیر و رییس مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور در گفتگویی با ایسنا گفت:

شرایطی که کرونا برای مردم دنیا و جامعه علمی پدید آورده فرصت بسیار خوبی است که رابطه مردم و دنیای علمی را مرور کنیم، گفت: این بحران نشان داد که هر چه قدر سطح تخصصی علمی ما در دانشگاه‌ها بالا رود اگر با چالشی مانند کرونا رو به رو شویم و اگر جامعه‌ی علمی ما با سواد علمی مردم ارتباط نداشته باشد و همچنین سطح سواد علمی مردم بالا نباشد در مدیریت شرایط مشکل داریم.

صفحه‌ها

مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور کانون تفکر در زمینه سیاست‌پژوهی و سیاست‌سازی علم، پژوهش و فناوری در سطح ملی.

خبرنامه الکترونیک