Hello our valued visitor, We present you the best web solutions and high quality graphic designs with a lot of features.‎ just login to your account and enjoy .‎.‎.‎

<none>

به پایگاه اطلاع‌رسانی «مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور» خوش‌آمدید!
جهت عضویت اینجا کلیک نمایید.

شما اینجا هستید

1. ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، نشست شورای سیاستگذاری کارگاه بین المللی سیاستگذاری ترویج علم، فناوری و نوآوری، روز چهارشنبه ۲۵ اردیبهشت ماه در مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور برگزار شد. این نشست که با هدف برنامه ریزی جهت برگزاری کارگاه بین المللی سیاستگذاری ترویج علم، فناوری و نوآوری در تاریخ ۲۷ الی ۲۹ خرداد برگزار شد.

2. ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۸
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، کتاب "مدیریت نوآوری و توسعه محصول جدید (ویرایش پنجم)"  توسط محسن امامی و ابراهیم سوزنچی‌کاشانی تدوین و توسط مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور منتشر و روانه بازار شد.

3. ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۸
    • ۰ دیدگاه

کارگاه بین‌المللی آموزش مدیریت پژوهش به همت وزارت آموزش و پژوهش آلمان و موسسه‌های پژوهشی لایپنیتز، هلمهولتز، DFG و DLR برای برخی از مدیران موسسات پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و پژوهشگاه نیرو، سه‌شنبه ۱۷ اردیبهشت ماه در شهر برلین آلمان آغاز به کار کرد.

4. ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۸
    • ۰ دیدگاه

مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور برگزار می کند:

نشست علمی با عنوان:

نگاهی به دگرسنجه ها و کاربرد آنها در ارزیابی علم و فناوری

دبیر نشست: دکتر عبدالرضا نوروزی چاکلی

سخنرانان: دکتر حمزه علی نور محمدی، دکتر امیررضا اصنافی، دکتر المیرا جنوی، دکتر سحر کوثری، دکتر شیما مرادی (نویسنده کتاب)، دکتر فیروزه دوخانی (نویسنده کتاب)

زمان: ۳۱ اردیبهشت ماه ۱۳۹۸ ، ساعت ۱۵ الی ۱۷

محل برگزاری: خیابان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیراز جنوبی، خیابان قانعی راد، شماره ۹، مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور

5. ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۸
    • ۰ دیدگاه

بدینوسیله به اطلاع میرساند مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور از میان متخصصان مقیم خارج از کشور در حوزه‌های آینده‌پژوهی، سیاست علم و فناوری، اخلاق علم و فناوری، اقتصاد علم، ترویج علم، علم سنجی، علم و جامعه، پژوهشگر پسادکتری می‌پذیرد.

دانش‌آموختگان دوره دکتری از دانشگاه‌های برتر خارج از کشور (رتبه ۱ تا ۱۰۰ بر اساس ‫نظام رتبه‌بندی Times/QS) در اولویت انتخاب قرار دارند. پژوهشگران پسادکتری منتخب از تسهیلات ویژه‌ایی برخوردار خواهند شد.

6. ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۸
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور دومین جشنواره ترویج علم در پایان نامه‌های دانشجویی به همت گروه ترویج علم مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور با حضور دکتر وحید احمدی، مشاور وزیر علوم و رئیس مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و دکتر سیمایی‌صراف، معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در محل دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه تهران برگزار شد.

7. ۷ ارديبهشت ۱۳۹۸
    • ۰ دیدگاه

مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور برگزار میکند:

سخنرانی تخصصی پایش و ارزیابی علم، فناوری و نوآوری: بخش پژوهش

با سخنرانی دکتر المیرا جنوی استادیار مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور

زمان برگزاری: دوشنبه، ۹ اردیبهشت ۱۳۹۸، ساعت ۱۴ تا ۱۵:۳۰

محل برگزاری: میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیرازی جنوبی، خیابان قانعی راد، پلاک ۹، مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور

8. ۳۱ فروردين ۱۳۹۸
    • ۰ دیدگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، نشست شورای سیاست‌گذاری دومین جشنواره ترویج علم در پایان‌نامه‌های دانشجویی، چهارشنبه ۲۸ فروردین ماه با حضور جمعی از صاحبنظران این حوزه برگزار شد.

جشنواره ترویج علم در پایان‌نامه‌ها گامی در جهت کاهش شکاف جامعه علمی و مردم

معاون پژوهشی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور گفت: جشنواره ترویج علم در پایان‌نامه‌های دانشجویی می‌تواند شکاف بین جامعه علمی و مردم را کم کند.

9. ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
    • ۰ دیدگاه

نشست هم‌اندیشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اساتید و صاحب نظران برجسته دانشگاه‌های کشور، روز شنبه ۲۶ فروردین ماه در سالن شهدای جهاد علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد.

این نشست به همت مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و با حضور دکترغلامی، وزیرعلوم، دکتر احمدی، مشاور وزیر و رییس مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، دکتر باقری قائم مقام وزیر علوم، دکتر برومند معاون پژوهش و فناوری و دکتر غفاری معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم و برگزار شد.

دانشگاه باید مدیریت و حضور عالمانه در اجتماع به حل مشکلات کمک کند.

10. ۱۹ فروردين ۱۳۹۸
    • ۰ دیدگاه

مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور با همکاری مرکز علم و فناوری جنبش عدم تعهد (NAM S&T)، کارگاه بین المللی سیاستگذاری ترویج علم، فناوری و نوآوری را برگزار میکند. این کارگاه ۲۷ الی ۲۹ خردادماه در تهران برگزار می شود. آخرین مهلت ارسال چکیده مقاله به دو زبان فارسی و انگلیسی ۱۰ اردیبهشت ۹۸ می باشد.

شماره تماس دبیرخانه: ۸۸۰۳۶۱۴۴ داخلی ۲

صفحه‌ها

مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور کانون تفکر در زمینه سیاست‌پژوهی و سیاست‌سازی علم، پژوهش و فناوری در سطح ملی.

خبرنامه الکترونیک