Hello our valued visitor, We present you the best web solutions and high quality graphic designs with a lot of features.‎ just login to your account and enjoy .‎.‎.‎

<none>

به پایگاه اطلاع‌رسانی «مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور» خوش‌آمدید!
جهت عضویت اینجا کلیک نمایید.

شما اینجا هستید

1. ۲۷ تير ۱۳۹۷
    • ۰ دیدگاه

مراسم چهلمین روز درگذشت حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر احمد احمدی، روز سه‌شنبه ۲۶ تیرماه ۱۳۹۷ در تالار فردوسی دانشکده ادبیات دانشگاه تهران برگزار شد.

2. ۲۷ تير ۱۳۹۷
    • ۰ دیدگاه

اولین جلسه هیأت تحریریه نشریه رهیافت در سال ۱۳۹۷، روز یکشنبه ۲۴ تیرماه در مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور برگزار شد. در این نشست دکتر وحید احمدی، مشاور وزیر علوم و رئیس مرکز، به عنوان مدیرمسئول مجله و دکتر اکرم قدیمی، دکتر هادی خانیکی، دکتر مقصود فراستخواه، دکتر فریده عصاره، دکتر محمدرضا حسینی بهشتی و دکتر صالحی عمران به عنوان اعضای هیأت تحریریه حضور داشتند.

در ابتدای این نشست، دکتر احمدی، ضمن خیر مقدم به حضار گفت: شروع نشست را با یادی از دکتر قانعی‌راد، سردبیر مجله، و ذکر صلوات و فاتحه آغاز می‌کنیم.

3. ۲۶ تير ۱۳۹۷
    • ۰ دیدگاه

اولین نشست کارگروه تخصصی برق و تجدیدپذیر در راستای تدوین سند ملی علم، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان انرژی، روز چهارشنبه ۲۰ تیرماه ۱۳۹۷ با حضور مدیران و متخصصان دستگاه‌های مختلف همچون وزارت نیرو (مهندس نمازی، دکتر دودابی‌نژاد، دکتر فرمد، مهندس رضایی، دکتر تقوایی و دکتر خطیبی)، پژوهشگاه نیرو (مهندس مرجانمهر و دکتر احسانیان)، وزارت صنعت، معدن و تجارت (مهندس میرنژاد) و نمایندگان دانشگاه‌های برتر کشور (دکتر واعظ زاده، دکتر خالوزاده و دکتر شهرتاش) برگزار شد.

4. ۲۴ تير ۱۳۹۷
    • ۰ دیدگاه

نشست بررسی کارنامه علمی دکتر محمدامین قانعی‌راد روز سه‌شنبه ۱۹ تیرماه ۱۳۹۷ در سالن اندیشه پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار شد. در این مراسم دکتر مصطفی مهرآئین، عضو هیأت علمی گروه علم و جامعه مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و همکار آن مرحوم، دکتر سیدمحمدرضا حسینی بهشتی، دکتر غلامرضا ذاکرصالحی، دکتر نعمت‌الله فاضلی، دکتر مقصود فراستخواه، دکتر محمدسالار کسرایی، دکتر سید آیت‌الله میرزایی، دکتر حسین میرزایی، دکتر سیدجواد میری و دکتر مالک شجاعی جشوقانی حضورداشتند و هر یک از آنها راجع به یک اثر مرحوم قانعی‌راد سخنرانی کرد.

5. ۲۴ تير ۱۳۹۷
    • ۰ دیدگاه

به اطلاع می‌رساند مراسم چهلمین روز ارتحال استاد فقید و عالیقدر حوزه و دانشگاه، حجت‌السلام و المسلمین دکتر احمد احمدی (طاب ثراه)، روز سه‌شنبه ۲۶ تیرماه ۱۳۹۷، با حضور وزیر محترم علوم، دکتر منصور غلامی، در تالار فردوسی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.

6. ۲۰ تير ۱۳۹۷
    • ۰ دیدگاه

گروه ترویج علم مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور با همکاری سازمان­ها و نهادهای دولتی و غیردولتی اولین جشنواره "ترویج علم در پایان­نامه­های دانشجویی" را برگزار می­کند. این جشنواره با محوریت "پایان­نامه­های دانشجویی به زبان ساده" آماده دریافت آثار دانشجویان است.

اهداف جشنواره:

7. ۱۶ تير ۱۳۹۷
    • ۰ دیدگاه

دکتر اکرم قدیمی، مدیر گروه پژوهشی ترویج علم مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، روز سه‌شنبه ۱۲ تیرماه ۱۳۹۷ سخنرانی با عنوان نقش دانشگاه‌ها در ترویج علم در مؤسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی ارائه داد.

شایان ذکر است در این سخنرانی دکتر رضا منیعی، معاون پژوهشی مؤسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی، دکتر مقصود فراستخواه، دانشیار گروه برنامه‌ریزی آموزش عالی مؤسسه و جمعی دیگر از اساتید این مؤسسه حضور داشتند.

8. ۱۳ تير ۱۳۹۷
    • ۰ دیدگاه

مراسم بزرگداشت استاد فقید جامعه‌شناسی و مدیرگروه پژوهشی علم و جامعه مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، دکتر محمدامین قانعی‌راد، روز دوشنبه ۱۱ تیرماه ۱۳۹۷ با سخنرانی دکتر سید جواد میری، عضو هیات علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، در دانشکده علوم اجتماعی و اقتصادی دانشگاه الزهرا (س) برگزار شد. در این مراسم، تعدادی از دانشجویان مرحوم دکتر قانعی‌راد و خانواده ایشان نیز حضور داشتند.

9. ۱۲ تير ۱۳۹۷
    • ۰ دیدگاه

سومین نشست بررسی فعالیت‌های ترویج علم وزارتخانه­‌ها و ستادهای معاونت علمی و فناوری، روز چهارشنبه ۶ تیر ماه ۱۳۹۷، به منظور شناسایی وضعیت موجود ترویج علم در سازمان­های مختلف کشور، در مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور برگزار شد.

در این نشست، دکتر اکرم قدیمی، مدیر گروه پژوهشی ترویج علم مرکز، دکتر حسین شیخ‌رضایی، عضو هیأت علمی گروه ترویج علم مرکز، دکتر الهه حجازی هیئت علمی دانشگاه تهران و نمایندگانی از وزارت آموزش و پرورش، وزارت نفت، وزارت جهاد کشاورزی، وزارت بهداشت، سازمان بهزیستی  و  نمایندگانی از برخی ستادهای معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری،  حضور داشتند.

10. ۹ تير ۱۳۹۷
    • ۰ دیدگاه

به اطلاع متقاضیان جذب هیأت علمی در مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور می­رساند مطابق زمانبندی جدول ذیل روزهای دوشنبه مورخ ۱۱/۴/۹۷ و چهارشنبه مورخ ۱۴/۴/۹۷  به آدرس: تهران- میدان ونک- خیابان ملاصدرا- خیابان شیرازی جنوبی-خیابان سهیل- شماره ۹- سالن جلسات طبقه همکف حضور یابند.

لازم به ذکر است حضور افراد ۳۰ دقیقه قبل از ساعت اعلام شده به منظور تطابق مدارک در محل ضروری است.

مدارك مورد نیاز جهت حضور در مصاحبه

صفحه‌ها

مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور کانون تفکر در زمینه سیاست‌پژوهی و سیاست‌سازی علم، پژوهش و فناوری در سطح ملی.

خبرنامه الکترونیک